VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Svetlana Puzdrea

Svetlana Puzdrea

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Câinelui

Studii: Colegiul de Bază de Medicină, Facultatea de Drept a USM

Starea civilă: căsătorită, doi copii, un nepot

Pasiuni: munca

Patroana complexului „Hanul lui Vasile”

Are studii în medicină şi drept, ani buni lucraţi în ambele domenii, dar a ales să fie femeie de afaceri şi să administreze împreună cu soţul său un business apropiat sufletului – complexul „Hanul lui Vasile”. Pe când cei doi copii ai săi erau în gimnaziu, dna Svetlana a riscat totul pentru un vis, a vândut proprietăţile din Chişinău, a luat un credit şi a cumpărat un teren în afara oraşului. La prima vedere mlăştinos şi plin de mizerie, terenul de şase ari a fost extins în timp şi transformat într-un adevărat loc de vis, iar soţii Puzdrea au ajuns în prezent la momentul când munca lor a devenit un hobby.


1. Soarta este o încercare. Cred în ea şi sunt sigură că anume soarta ne-a îndreptat spre ceea ce facem în prezent. În momentul în care căutam să cumpărăm teren, am avut foarte multe propuneri şi, dintre toate, aceasta era cea mai rea, era, la prima vedere, cel mai urât loc. Dar Dumnezeu e mare.

2. Dacă nu lupţi, nu ai nimic, dacă nu gândeşti ceva nou, nu te mai promovezi şi nu ai pentru ce lupta într-un sfârşit. În societatea şi condiţiile actuale, cred că trebuie să creezi, dar mai mult să lupţi pentru ceea ce ai.

3. Nu sunt persoana care nu poate ierta şi sunt foarte credulă. Sunt predispusă în permanenţă să acord a doua şansă şi a treia, şi a patra. Uneori rămân dezamăgită, dar nu renunţ să cred în oameni.  

4. Este mai uşor să lucrezi cu un bărbat. Ei sunt mai hotărâţi. Orice femeie, soţie fiind, trebuie să se sfătuiască cu soţul, iar dacă lucrezi direct cu soţul, el hotărăşte singur. Dar, totul depinde de familie, uneori este invers.

5. Am spus pentru prima dată că sunt cel mai fericit om de pe pământ când s-a născut nepotul nostru. El mi-a adus împlinirea.

6. De tot ce se cumpără mă pot lipsi. Fără niciun gram de regret.

7. Fiece „mulţumesc” este de nepreţuit. Aştept un feedback de la oamenii din jur şi prezenţa acestuia mă ajută să merg mai departe şi să-mi analizez reuşitele.

8. O femeie de succes trebuie să se comporte foarte simplu, să fie demnă de ea, dar să nu exagereze până la mândrie afectându-i pe cei din jur, să poată calcula bine toate investiţiile începute ca să le poată duce până la un bun sfârşit. Succesul nostru depinde de angajaţi şi, oricât de multă muncă ai depune, dacă nu ai echipă, nu ai nimic. Eu sunt recunoscătoare echipei mele.

9. Toţi bărbaţii ştiu că femeile au o rezervă ascunsă undeva şi, când îi va trebui un ban, oricum îl va găsi. Orice femeie poate să convingă un bărbat, chiar dacă uneori îi ia prea mult timp.

10. Nu-mi place de mine când mă supăr pe cineva. Îmi apare totul pe faţă şi oamenii îmi simt supărarea. Obişnuiesc să iau o oglindă, să mă văd în ea şi să zâmbesc.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău