VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Svetlana Bivol

Svetlana Bivol

Comentează

Zodia: Taur în anul Mistreţului.
Studii: Şcoala Specială de Muzică „E. Coca” şi Institutul de Stat al Artelor „G. Musicescu”
Starea civilă: căsătorită.
Pasiuni: călătorii, floristica

Directoarea Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”

Chiar dacă la prima vedere pare a fi o persoană exigentă, dincolo de această aparenţă descoperi o fire emotivă şi puternică în acelaşi timp, o femeie care ştie întotdeauna ce vrea şi, mai important, ştie cum să obţină acest lucru. De zece ani, este directoarea Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” din Chişinău, iar înainte de aceasta a fost funcţionară la Ministerul Culturii şi directoare a Teatrului de Operă şi Balet.


1. Bună dimineaţa înseamnă o binecuvântare a Domnului pentru o nouă zi. Şi practic în fiecare dimineaţă trebuie să ne trezim cu gânduri pozitive.

2. Trebuie să dăruieşti, ca să primeşti…

3. Fiecare vrea să aibă alături de el o personalitate – un om de caracter, cu ocupaţii profesionale interesante, cu un stil de viaţă ordonat…

4. Femeia-şefă este mai flexibilă, mai înţelegătoare şi, dacă nu are boala invidiei, este mai obiectivă, poate aprecia talentele la justa lor valoare. Până şi deciziile le iau mai repede decât bărbaţii – le ajută intuiţia. (Sursa: timpul.md)

5. Întotdeauna am o pereche de colanţi de rezervă în geantă. Sunt o femeie de afaceri, o persoană publică şi trebuie să arăt impecabil. Dar nu-mi place stilul „la cravată”, prefer stilul creativ.

6. Bărbaţii vor să pară mai puternici atunci când dăruiesc trandafiri roşii. Hm, ei nu ştiu că mie îmi plac mai mult florile de sezon. Acestea mă inspiră.

7. Când îmi crapă răbdarea, mă pot transforma într-un taur adevărat.

8. N-aş putea trăi fără muzică, prieteni şi dragoste. Nu aş renunţa niciodată la prietenie.

9. Atunci când îmi este greu pe suflet, cânt la pian sau citesc o carte de Danielle Steel.

10. Nu mi-ar ajunge o zi să le spun celor dragi cât de mult îi iubesc.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

am lucrat cu doamna svetlana la filarmonica am stiuto mereu o doamna intelijenta cu un bagaj mare de rabdare si diplomatie cu artistii mereu gasea o cheita pentru sufletul oricarui artist ii doresc din suflet o viata de creatie imbelsugata si mult noroc
iulia crasnopolschi teajco   -  
03 Noiembrie 2013, 17:04
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău