VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Stela Popa

Stela Popa

Comentează

Zodia: Leu în anul Câinelui

Studii: licenţiată în jurnalism şi master în ştiinţe politice

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: lectura, animalele, florile, călătoriile

prezentatoare „Jurnal TV”

Perfecţionistă de fire, Stela Popa s-a „înarmat” cu dreptatea şi îşi asumă nu doar responsabilitatea de a-şi informa echidistant în fiece seară telespectatorii, ci şi cea de a se implica în viaţa cetăţenilor. Mai mult, frumoasa doamnă a publicat un roman bine primit pe ambele maluri ale Prutului şi, din când în când, îşi cerne gândurile şi pe un blog personal, nefiind indiferentă la problemele social-politice din ţară. Pe viitor, nu exclude că ar putea să devină om politic, exasperată că R. Moldova este tot la marginea Europei. În rest, este o femeie fericită, iubită şi proaspăt căsătorită.


1. A vrut bunul Dumnezeu să fiu unde sunt, dar, vorba aceea, l-am ajutat şi eu. „Dumnezeu îţi dă, dar nu bagă în traistă”. De când eram mică, purtam microbul televiziunii în sânge... Am mizat pe instinct şi nu regret. Ce altceva aş fi făcut? Poate actorie sau poate că aş fi ales să fiu profesoară de limba română. Scriitoare? Dar asta încă poate urma...

2. Soţie tandră, acasă. Profesionistul aflat mereu în căutarea perfecţiunii, la serviciu. Şi fata consecventă pe care şi-au dorit-o atât de mult părinţii. Cel puţin, asta sper că sunt.

3. „Un om deştept nu face toate greşelile, le mai dă şi altora această şansă”, spunea Winston Churchill. E un principiu bun după care încerc să mă conduc.

4. Se spune că există trei feluri de femei: frumoase, inteligente şi… majoritatea. Prefer să am de a face cu cele din a doua categorie. Cât despre bărbaţi, să nu uităm că sunt, înainte de orice, fii ai femeilor.

5. Dispreţuiesc oamenii care fac show din viaţa personală. Discreţia este un semn de eleganţă şi cultură.

6. Am încercat de câteva ori să-mi schimb radical viaţa. Nu regret, dimpotrivă, nici nu exclud că asta se va mai repeta pe viitor. Când simt că mă sufoc, tai poala şi plec. Nu, nu fug, ci pur şi simplu mă îndrept liniştită spre alte zări.

7. În ultima perioadă, mi-am reconfirmat că nimic şi nimeni din viaţa asta nu e veşnic.

8. Lumea nu ştie despre mine că am slăbit 10 kg într-o jumătate de an, că mă enervează la culme situaţia politică de la noi şi calitatea slabă a majorităţii politicienilor noştri, că mă gândesc să intru în politică, ca să rezolv odată şi odată problema aceasta legată de integrarea în UE. Şi că am simţul umorului!

9. M-ar cutremura gândul dacă aş descoperi într-o zi că Cel de Sus a uitat de mine.

10. Nu-mi place de mine când am aşteptări mult prea mari de la oameni şi descopăr ulterior că am greşit din nou. E o lecţie pe care, din păcate, o însuşesc cam greu.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

DISLIKE "jurnalista" si persoana Stela Popa
camil   -  
12 Septembrie 2013, 14:04
Sus ↑
Like, like, like
necamil   -  
24 Noiembrie 2015, 09:09
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău