VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Stela Moldovanu

Stela Moldovanu

Comentează

Zodia: Capricorn în anul Dragonului

Studii: Facultatea de Litere, USM

Starea civilă: căsătorită, trei copii

Pasiuni: călătoriile, broderia, fotografia

Administratoarea Art-salonului „MolDeco”

A intrat delicat şi elegant în casele noastre acum câţiva ani. Unora le-a decorat casele cu obiecte originale de artă şi interior, altora le-a ales rame de calitate pentru tablouri şi fotografii, încântând sufletele doamnelor cu bijuterii deosebite handmade.  Stela Moldovanu, alături de soţul ei, a creat o adevărată afacere în domeniul înrămării, „MolDeco” reuşind să devină şi un centru de cultură şi artă din Chişinău, cu evenimente distincte de muzică, pictură, caritate. Toate datorită Stelei şi dragostei ei de frumos şi tot ce este valoros.


1. Activitatea noastră face parte dintr-un plan, dar nu am crezut acum opt ani că vom putea realiza atât de mult. Îmi place enorm ceea ce fac şi nu cred că aş vrea un alt domeniu de activitate. Am experimentat destule domenii  în studenţie, ca să-mi dezvolt nişte calităţi. Ele m-ar ajuta să fac orice altceva, dar nu vreau să schimb nimic.  

2. Soţul meu m-a făcut, atunci când ne-am întâlnit, să ard toate podurile în urma mea. Cu el am pornit într-o nouă viaţă, construind fiecare succes şi savurând fiecare plăcere.

3. Fericirea să măsoară în clipe de nebunie, în zile fără machiaj, în râsete, în lacrimi de bucurie...

4. Sunt pisica blândă când nu am nicio grijă, când toate merg strună, dar devin tigru nemilos când lucrurile o iau razna, când nu mi se realizează planurile, când întârzie rezultatul dorit.

5. Aş renunţa foarte uşor la televizor,  nu aş putea trăi fără familie, muzică, flori, cărţi... Copiii şi soţul meu mă fac să fiu mereu în priză. Ei mă motivează să fiu atotştiutoare, atotfăcătoare, atotiubitoare...

6. Dragostea durează atât cât îţi doreşti, atât cât eşti gata să investeşti în ea şi cât îţi este bine cu Omul tău. Ar fi prea trist să dureze tocmai trei ani pentru unii şi doar trei ani pentru alţii.

7. Uneori, e bine să renunţi la dorinţe pentru ca ele să se realizeze.

8. Cu siguranţă, mulţi nu ştiu că am fost DJ la radio, secretară într-o fundaţie creştină, că am predat limba latină sau că am sărit odată cu paraşuta, de pe un stâlp şi mi-am rupt cei mai frumoşi blugi la aterizare.

9. Visul meu din copilărie era să devin profesoară. Nu ştiu cât de roz era, dar cu siguranţă era unul tare mare! Visul s-a realizat, până am înţeles că efortul pe care îl depuneam pregătind fiecare lecţie nu echivala cu satisfacţia pe care o primeam când luam salariul. Am renunţat la acest vis definitiv. Nu am fost gata să fac un sacrificiu, dar am un respect enorm pentru toţi profesorii cu vocaţie din ţara noastră.

10. Frumuseţea există de la Mama Natură. O poţi modela, cultiva, dar nu cred că poţi face cursuri de frumuseţe. Ea nu e doar ceea ce vezi cu ochii sau ceea ce e sub haine. Frumuseţea unei femei este ceea ce trezeşte admiraţie, nu invidie.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Un gând admirabil: "Frumuseţea unei femei este ceea ce trezeşte admiraţie, nu invidie."
Olga Marinescu   -  
24 August 2014, 14:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău