VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Oxana Iuteş

Oxana Iuteş

Comentează

Zodia: Leoaică în anul Calului

Studii: superioare jurnalistice

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: viaţa

Prezentatoare „Prime TV”

I se mai spune Chipăruş. Pentru prezentatoarea de la „Prime TV", munca în televiziune a fost o dorinţă arzătoare de prin băncile şcolare, devenită realitate prin coincidenţă, insistenţă şi multă muncă. Dar acesta nu a fost singurul vis alinat de anii adolescenţei, mai e loc şi pentru altele, doar că pentru realizarea lor mai e nevoie de ceva forţe, timp şi entuziasm. Astfel că nu este exclus să o vedem pe Oxana şi în vreun alt domeniu decât cel care a făcut-o „om public”. Este deschisă, comunicativă, cu capul în nori uneori, deşi câteodată o surprinde gândul că, printre moldoveni, toate aceste calităţi nu-i pot aduce mari beneficii. Compensează prin entuziasm şi pozitivism, care o ajută să treacă peste momentele neplăcute.


1. Mama l-a cunoscut pe tata, iar tata nu a mai ajuns să mă cunoască pe mine.

2. Sunt predispusă să acord chiar şi a treia şansă, şi colo, şi dincolo. Totul depinde de gravitatea „condamnării”.

3.  „Sunt cel mai fericit om!” – spuneam asta cu lacrimi în ochi în centrul Moscovei, uitându-mă la un panou publicitar de la distanţă. Am citit ceva clar şi fără ochelari pentru prima dată. Raza laserului şi iscusinţa medicului oftalmolog au nimerit ţinta.

4. Sunt un om deschis şi nu pot încuia cu şapte lacăte calităţile care m-ar putea avantaja. Nu le ascund nici măcar pe cele care ar putea să-mi dăuneze.

5. Până acum, în fiecare zi doresc să-mi schimb viaţa, dar sunt o fricoasă când e vorba de „tăiat în varză”.

6. Despre cea mai mare realizare a mea voi vorbi când voi ieşi din maternitate.

7. Relaţia mea cu Dumnezeu planează între cer şi pământ. Eu greşesc şi EL mă iartă.

8. Dragostea nu durează, ea există atât timp cât este „hrănită”.

9. Sunt o „nătăfleaţă” uneori. Îmi scapă lucrurile simple şi le uit pe cele importante. Pentru că sunt prea bună, deseori mi „se urcă” cineva pe cap. Sunt o plângăcioasă – dau frâu lacrimilor şi când mor de fericire, şi când mi se rupe inima de tristeţe.

10. Bărbaţilor le plac femeile cu ardoare în privire şi cu slovă dulce în vorbire.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

eu kind team intilnit pentru prima data intimplator asta a fost iar kind am dorit ca sa incepem o korespondenta tu deja imi despareai pe zi ce trecea de atunci am inteles ca asi putea poate ca sa te deranjez si atunci kind tu poate intradevar nu doresti si nui momentul potrivit doar asta este viata si asa a fost ca sa fie iar daca ma mai tii minte atunci stii kum ca sa ma gasesti asta este iar daca nu atunci sukcese mari tie mia facut placerea ca sa te intilnesc si ka sa te cunosc mereu vesela si prietenoasa
giku   -  
15 Ianuarie 2016, 18:11
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău