VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Oxana Constantinova

Oxana Constantinova

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Maimuţei

Studii: Facultatea de Drept, USM

Starea civilă: căsătorită, un copil

Pasiuni: rochiile de mireasă şi călătoriile

Femeie de afaceri, proprietara Restaurantului „Buffalo Steak House”

O apariţie întotdeauna stilată şi cu zâmbetul pe buze, Oxana Constantinova ştie să facă ziua mai frumoasă tuturor celor din jurul ei. S-a îndrăgostit instantaneu de afacerea cu rochiile de mireasă (saloanele „Amadeus” şi „Papilio”), dar a fost fermă şi perseverentă atunci când în familie a venit vorba despre deschiderea unui steak house. A studiat, a călătorit, a comparat şi a reuşit să transforme „Buffalo Steak House” în unul dintre cele mai apreciate restaurante din Chişinău.   


1. Restaurantul este o afacere bine planificată şi gândită până la cele mai mici detalii. „Buffalo” este unul dintre primele steak house-uri din Chişinău adevărate, unde se serveşte carne maturată şi pregătită la cuptor Josper, primul de acest fel în Moldova. Dacă înainte, fiind copleşită de grijile zilei,  visam rochii de mireasă, acum visez cum mănânc carne.

2. Nu sunt de acord cu stereotipul că soţia şi soţul nu pot lucra împreună. Dimpotrivă, într-o afacere şi în special în cea a localurilor, faptul că suntem împreună ne stimulează mult şi ne face să fim alături în orice situaţie.

3. Am învăţat de la un timp să-mi stăpânesc gândurile. Nu mă gândesc la nimic până nu-mi beau cafeaua şi nu-mi „savurez” copilul înainte de şcoală… Nu vreau să-mi încep dimineţile cu gândurile cu care am adormit.

4. Sunt foarte deschisă de fire, căci nu am ce ascunde. Uneori încă mai cred că oamenii gândesc sau procedează la fel ca mine...

5. Am fost fericită când s-a născut Nichita, când am vândut prima rochie de mireasă, când sala restaurantului era plină a doua zi de la deschidere… Preţuiesc orice clipă de fericire, orice emoţie de amploare.

6. Am un respect deosebit faţă de mama mea. Este o femeie extraordinară. Ţin cont de sfaturile ei şi m-am convins că mereu are dreptate.

7. Lumea nu ştie că am vrut să devin pictoriţă sau arhitectă. Că n-am stat niciodată singură în casa mea. Şi, de când eram copil, nu mi-au plăcut niciodată duminicile.  

8. Dacă vorbim de modele, atunci nu pot trece cu vederea ambiţia şi perseverenţa cu care s-a construit conceptul turismului în Turcia. Felul în care se administrează ideea de all inclusive este cel mai bun exemplu cum trebuie să muncim noi zi de zi.

9. Niciodată nu pot trece pe lângă un cerşetor fără să-i dau ceva. Chiar dacă ştiu că poate fi alcoolic sau cu alte metehne, mă întorc din drum.

10. Probabil că sunt femeia-vânător. Dar dacă e să mă gândesc mai bine, sunt femeia-locomotivă. Asta e în caracterul şi temperamentul meu – de a mişca lucrurile înainte. Îmi demonstrez mie, înainte de toate, că imposibilul poate deveni posibil. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău