VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Otilia Drăguţanu

Otilia Drăguţanu

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Calului

Studii: Universitatea Al. I. Cuza (Iaşi), Facultatea Engleză-Germană

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: călătoriile, florile

Directorul companiei „Berlizzo Group”

Nonconformistă şi perfecţionistă, exigentă şi foarte îndrăgostită de libertate. Libertate în tot ce face şi desface. Nu face uz de statutul de soţie a guvernatorului Băncii Naţionale, preferând să mişte cu propria minte şi cu propriul efort munţii din drum.


1. Fericirea este în interiorul nostru. Un om fericit este cel a cărui pace interioară nu depinde de oameni, lucruri sau circumstanţe.

2. Mă bucur atât de lucruri mari, cât şi de cele mărunte. Mă bucură soarele, culorile, muzica, oamenii... trăiesc totul cu intensitate. Partea proastă este că tristeţea o trăiesc cu aceeaşi intensitate.

3. Întotdeauna se vor găsi persoane care vor spune că nu ai făcut bine, dar dacă tu ştii că ai depus efort maxim şi mai mult decât atât nu puteai face, poţi fi mulţumit.

4. Problema noastră principală este că nu suntem niciodată aici şi acum. Suntem preocupaţi să analizăm trecutul sau ne îngrijorăm de viitor. Viaţa este doar clipă. Este ceea ce vedem, auzim, simţim, gândim ACUM.

5. Locul femeii nu este la cratiţă! Femeile pot face carieră şi pot răsturna munţi. Dar, oricât de puternice ar fi, nu trebuie să uite niciodată că rolul lor este de a avea grijă de cămin, dăruind celor dragi dragoste, înţelegere şi grijă.

6. Am nevoie să călătoresc. Periodic, atunci când simt că mi-a dispărut entuziasmul şi totul a devenit o rutină continuă, simt nevoia să evadez. Pentru mine, lipsa de pasiune şi entuziasm în fiecare zi, în fiecare clipă este o stare pe care nu o pot îndura. Şi atunci plec. Când mă întorc, ştiu că ochii mei strălucesc din nou şi că sunt iarăşi capabilă să dăruiesc.

7. Nu-mi este jenă de niciun defect de al meu. Dacă am fi perfecţi, am fi zei, nu oameni. Şi nu mi se pare deloc interesant să fii zeu.

8. Dumnezeu, universul, forţa superioară, sau spuneţi-i cum vă place, nu ne dă niciodată mai mult decât putem duce. Suntem lăsaţi în lumea asta să fim fericiţi, iar pentru a fi fericiţi, trebuie să învăţăm anumite lucruri.

9. Copiii nu sunt proprietatea noastră. Nu sunt materialul din care ne modelăm opera. Îi aducem pe lume ca să-şi trăiască viaţa aşa cum vor simţi ei, chiar dacă asta înseamnă altfel decât ne imaginam sau doream noi. 

10.  Dacă fiecare s-ar gândi mai puţin la ce vrea el/ea şi mai mult la ce poate face pentru celălalt, viaţa în doi ar fi mult mai uşoară şi cu siguranţă ar exista mai puţine divorţuri.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău