VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Olia Tira

Olia Tira

Comentează

Zodia: Leu în anul Dragonului

Studii: Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice

Starea civilă: căsătorită

Interpretă

Într-un interviu, Olia Tira spunea că fiecare om este un înger cu o singură aripă şi că doar îmbrăţişându-ne putem cunoaşte zborul. Ei bine, Olia se numără printre fericiţii care ştiu gustul acestui zbor. Are alături un soţ iubitor, relaţia lor evoluând pe zi ce trece şi devenind tot mai trainică, iar zborul în care o lansează dragostea îi oferă forţe noi pentru a excela pe noi trepte profesionale, prezentând în acest an o altă Olia Tira.


1. Mă inspiră în permanenţă timpul însorit şi primăvara, când se trezeşte tot ce este viu. Ador să experimentez, schimbându-mi imaginea şi stilul cu o regularitate de invidiat, lăsându-i pe cei din jur să mă redescopere de fiecare dată.

2. Multă lume spune că după ce a apărut ştampila de căsătorie în paşaport, relaţia se schimbă şi că devii proprietatea acestui om. La noi nu s-a întâmplat aşa ceva în familie, suntem foarte liberi. După ce m-am căsătorit, mă simt şi mai mult iubită, şi mai romantică.

3. Din când în când, devin iute, nerăbdătoare şi exagerat de capricioasă, la fel ca multe alte femei.

4. Cred că toate în viaţă se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Pur şi simplu, trebuie să crezi în tine şi să lucrezi la imaginea ta. Uneori, nu poţi să-ţi atingi scopurile într-un timp anumit. Fără îndoială, dacă ai o dorinţă mare de a-ţi realiza visul, mai devreme sau mai târziu acest lucru se va întâmpla.

5. Nu mă ataşez de lucrurile materiale şi apreciez întâi de toate relaţiile dintre oameni. Mă revoltă grosolănia şi lipsa de bunăvoinţă a oamenilor.

6. Fiecare dintre noi întâlneşte în calea sa trei categorii de oameni: cei care ne schimbă viaţa, cei care încearcă să ne-o distrugă şi cei care devin viaţa noastră. Îi sunt recunoscătoare fiecărui om pe care l-am întâlnit în drumul meu. Unora – pentru ajutor şi sprijin, altora – pentru exemplu, iar celorlalţi – pentru lecţiile de viaţă. Iar unor oameni, le sunt recunoscătoare şi le mulţumesc pentru simplul fapt că există.

7. Gelozia şi invidia sunt cele mai pline de deznădejde trăiri. Două vicii care nu pot fi niciodată satisfăcute.  După ce comunic cu asemenea oameni, roşi de invidie sau gelozie, îmi rămâne doar o stare de dezamăgire. Nu e supărare şi nici ură... după ele rămâne măcar ceva în suflet, după dezamăgire – e gol...

8. Este foarte important să ai alături oameni care au curajul să spună că procedezi incorect.

9. Cred că adevăraţii prieteni sunt verificaţi nu la tristeţe, ci la bucurie. Să te compătimească poate oricine, dar nu oricine se bucură sincer de faptul că ţie ţi-e bine.

10. În viaţă există o singură fericire – fericirea de a iubi şi de a fi iubită.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău