VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Olga Iftodii

Olga Iftodii

Comentează

Zodia: Peşti în anul Taurului

Studii: master în ştiinţe economice

Starea civilă: celibatară

Pasiuni: yoga

Director general „Nobil Luxury Boutique Hotel”

A făcut pasiune pentru afacerile în domeniul hotelier. I s-au dat pe gust. Pentru ea, această activitate este mai mult decât un job. Poate spune că a petrecut o mare parte din viaţa sa în industria hotelieră. Anul 2013 este important pentru Olga Iftofii prin faptul că a devenit director general al Nobil Luxury Boutique Hotel – a fost o cale lungă de zece ani.


1. Dacă fac ceva, vreau să simt satisfacţie, să realizez munca în proporţie de 100%. Industria hotelieră cere implicare maximă şi muncă 24/24. Fiece zi pentru mine începe foarte devreme şi se încheie foarte târziu.

2. În industria hotelieră, întâi de toate, se vinde impresia. Este important să faci schimb de emoţii pozitive cu oaspeţii. Ei răspund prin faptul că revin întotdeauna la hotelul dvs. şi îl recomandă cunoscuţilor.  

3. În copilărie, visam să stau aşezată pe curcubeu, cu picioarele suspendate, să ating norii şi să deţin o fermă de fluturi de specii rare, care ar trăi nu cinci zile, cum le este dat, dar câţiva ani fiecare. Dar nimic din toate acestea nu poate deveni realitate.

4. Oamenii au nevoie de visuri nu mai puţin decât de aer. Totuşi, ele nu trebuie respirate, ci transformate în realitate. Cu paşi micuţi, cu eforturi mari, depăşind sute de obstacole. Important este să nu te opreşti. Visul este prietenul Speranţei.

5. Nu ştiu de ce bărbaţii le iubesc pe unele şi se căsătoresc cu altele. De asemenea, nu înţeleg ce îi dirijează pe bărbaţi atunci când se căsătoresc fără dragoste şi când se nasc copii care sunt condamnaţi, în majoritatea cazurilor, să trăiască într-o familie incompletă, cu neajuns de dragoste şi mângâiere.

6. În majoritatea cazurilor, ceea ce gândim şi ce spunem sunt două lucruri diferite.

7. Bărbatul visurilor mele este cel pe care mă voi putea bizui, cu care nu-mi va fi frică să mă arunc în foc sau apă, să fug în jurul lumii. El poate fi de o frumuseţe departe de a fi ideală, dar important e să deţină calităţi interioare care atrag şi cuceresc. Şi ce fericire poate fi mai mare pentru o femeie decât bărbatul iubit şi copiii?

8. Niciodată nu trebuie să neglijăm vocea noastră interioară, care ne conduce pe calea vieţii. Consider că este important să ne dezvoltăm capacităţile intuitive.

9. Singurul vraci pentru rănile provocate de relaţiile noastre de iubire este timpul. Cu cât mai îndelungată a fost relaţia, cu atât mai mult timp nu vei putea uita persoana respectivă. Lacrimile sunt chiar de prisos… căci  totul este bine, toţi sunt vii şi sănătoşi. Bucuraţi-vă de fiecare zi!!!

10. Îl citez pe Omar Khayyam: Raiul este la picioarele mamei tale…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău