VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Olga Blanc (Goncearuc)

Olga Blanc (Goncearuc)

Comentează

Zodia: Gemeni în anul Dragonului.

Studii: publicitate şi PR

Starea civilă: celibatară

Pasiuni: dansuri, yoga

Designer, creatoarea brandului „O'Blanc"

Deşi timp de 16 ani Olga a făcut dansuri în clubul sportiv de dans „Codreanca” şi a fost de câteva ori desemnată campioana Moldovei, campioană multiplă şi vicecampioană la campionatele lumii şi ale Europei în cadrul programului „Formation ”, a ales să urmeze o altă cale a artei – designul. De curând, a renunţat la numele Goncearuc şi a devenit Olga Blanc, luând numele mamei sale. Printr-o conferinţă de presă, Olga a comunicat şi despre rebrandingul showroomului „Di Vero”, a cărei denumire a devenit „O'Blanc". Noi  am aflat primii despre aceste schimbări din viaţa Olgăi, dar şi despre alte gânduri ce o caracterizează.  


1. Sunt extrem de fericită şi îi mulţumesc sorţii pentru că a materializat visul meu din copilărie şi m-a îndemnat să fac ce-mi place. Multe fetiţe visează să devină balerine sau designeri vestimentari. Nu am fost o excepţie. Am dedicat aproape şaisprezece ani dansurilor de gală, iar acum mă ocup cu designul. Aşa că, se pare, toate merg potrivit planului…

2. Din păcate, doar o treime din cei care vă salută cu „Bună dimineaţa!” vă doresc cu adevărat o dimineaţă bună.  De aceea, nu sunt adepta normelor şi regulilor susţinute de societate. Vreau ca oamenii să fie naturali şi să spună adevărul.  

3. Încercarea de a clasifica femeile este un lucru extrem de complicat. Ar fi necesară înfiinţarea unui centru de cercetare, undeva prin America, şi angajarea savanţilor din întreaga lume. Ca rezultat, am pierde câteva zeci de ani şi oricum misiunea ar eşua.  

4. Nu trebuie să ne ruşinăm de neajunsurile noastre! La urma urmei, dacă nu am fi avut neajunsuri, am fi cu toţii obişnuiţi.

5. Încerc să nu urmez modele. Exemplul este un nivel determinat, iar mie îmi place să gândesc că puterile mele, capacităţile, înţelepciunea, încrederea, frumuseţea, farmecul şi modestia sunt nemărginite.   

6. De felul meu, sunt un om paşnic. Dar şi eu, ca oricare om, am „grebla” mea pe care nu e voie să calci, pentru că te loveşte în frunte.

7. Pentru mine, o persoană de succes este acea care a obţinut succesul găsind echilibrul ideal dintre putere şi bani, prin dezvoltare personală şi iubire. Nu aş numi niciodată un om de succes pe un miliardar singur şi nefericit.  

8. Nimic nu ne aduce mai multă satisfacţie şi mândrie decât depăşirea propriei persoane.

9. Oricât de paradoxal ar suna, bărbaţilor le plac aceleaşi femei care le plac înseşi femeilor. Şi noi admirăm femeile puternice, interesante, încrezute în sine, frumoase şi de succes. Doar că, nu ştiu de ce, nu fiecăreia dintre noi îi vine în cap să devină astfel sau, cel puţin, să tindă a fi…

10. Sunt convinsă că viaţa ne oferă atât cât avem curajul să îi cerem. De aceea, trebuie să credem mereu, să visăm, să tindem.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

vreau sa va spun ca va admir foarte mult ceea ce creati dumneavoastre este ceva deosebit si frumos
doina   -  
22 Aprilie 2014, 13:32
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău