VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Nona Marian

Nona Marian

Comentează

Zodia: Vărsător în anul Şarpelui

Studii: Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, Academia de Administrare Publică

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: colecţionează linguriţe

Interpretă, autor de muzică şi text, producător

După marile surprize lansate în domeniul muzicii, Nona Marian a decis în acest an să-şi încerce abilităţile şi în domeniul modei, astfel încât s-a apucat de cusut şi de creat haine, punând accentul pe culori calde şi ţesături naturale. O fi inspirat-o proiectul „Muzică şi Modă” pe care îl organizează cu dăruire alături de prietena sa Aura? Poate că da. Cert este că atât spectacolul, cât şi colecţiile proaspetei designeriţe au făcut furori, emanând graţie, stil şi culoare.


1. Mama a fost întotdeauna un exemplu pentru mine, anume în ea am văzut că o femeie poate obţine multe în viaţă, muncind, trecând peste greutăţi şi fiind apreciată pentru calităţile sale intelectuale la acelaşi nivel ca şi bărbaţii.

2. Sunt o fire optimistă şi absolut sigură că tot ce se întâmplă e spre binele tău, chiar dacă la prima vedere nu eşti de acord cu schimbările petrecute.
   
3. Sinceritatea este văzută în ţara noastră mai mult ca un defect şi faptul că sunt sinceră îmi creează uneori mari bătăi de cap. Cu toate acestea, prefer să am acest „defect” decât să fiu prefăcută.

5. Îmi place compania unor femei înţelepte, realizate şi ambiţioase. În general, femeia, oricât de puternică ar fi, tot vrea să fie iubită şi răsfăţată şi nu va uita să răspundă la astfel de sentimente. De la bărbaţi, încerc să învăţ cum să-ţi păstrezi calmul şi încrederea în forţele proprii pentru atingerea scopurilor râvnite.

6.  În domeniul meu de activitate e normal să „joci teatru”, dar totul se schimbă de la o situaţie la alta. De fapt, mă străduiesc să fiu cât mai sinceră.

7.  Dragostea se poate schimba ca formă. Ea poate să se transforme din afecţiune în nişte sentimente profunde de încredere şi prietenie, lucruri care pot dura o perioadă mult mai lungă, chiar şi o viaţă. E important să te cunoşti pe tine, să înţelegi ce-ţi doreşti cu adevărat şi viaţa întotdeauna îţi va oferi şansa de a-ţi realiza visurile.

8.  Femeile din ţara noastră se iubesc prea puţin şi suferă prea mult în timpul vieţii, iar în ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, aş prefera să fie mai puţin guralivi şi leneşi, mai bine ar „da din coate” şi, atunci, cu siguranţă că reuşitele lor vor fi mai mari.

9. Prietenia nu se leagă după interese, nivel social sau ochi frumoşi. Prietenia adevărată există doar între persoanele care simt lucrurile la fel, gândesc la fel şi principiile de viaţă le sunt asemănătoare. Respectiv, prietenia încetează când oamenii, din cauza unor factori, pur şi simplu se schimbă.

10.  Îmi place ideea „timpul costă bani” , ia-ţi o bonă, o gospodină, un grădinar, un şofer şi achită-le serviciile pentru ca tu să ai la dispoziţie o mulţime de timp pentru a-ţi realiza visurile.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău