VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Nina Salagup

Nina Salagup

Comentează

Zodia: Rac în anul Maimuţei

Studii: Colegiul Naţional de Medicină şi Farmacie

Starea civilă: căsătorită

Pasiune: lectura de specialitate

Asistentă medicală în fizioterapie, masor la Centrul Medical „Galaxia”

Activează timp de 27 de ani în calitate de asistentă medicală, iar de cincisprezece ani este asistentă medicală de categorie superioară în Centrul Medical „Galaxia”. În tot acest timp nu a dorit niciodată să-şi schimbe profesia. Chiar dacă meseria îi solicită o anumită forţă fizică, ea culege putere din comunicarea cu colegii de breaslă sau cu pacienţii săi. În trecut se gândea că ar fi bine să plece din ţară, să fie alături de fiicele sale, dar consideră că acest lucru ar fi fost o schimbare prea mare.


1. Impactul zilnic cu pacienţii este, de fiecare dată, o nouă încercare pentru mine. Pe parcursul unei zile, trebuie să fiu şi echilibrată, şi calmă, să analizez cu mare atenţie atât din punct de vedere ştiinţific, cât şi afectiv ce spune pacientul. Existenţa unei bune relaţii înseamnă înţelegere şi încredere între doctor şi pacient.

2. Mă transform în tigru nemilos atunci când este vorba de carieră. Pisica blândă, în schimb, e prezentă în fiecare zi acasă lângă familia ei.

3. După orice zâmbet, ascund dorul pentru copiii mei, care sunt plecaţi la studii în străinătate şi pe care îi văd foarte rar.

4. Familia e punctul de plecare pentru orice obiectiv propus şi orice faptă frumoasă.

5. O femeie de succes reuşeşte să creeze un echilibru între familie şi meseria care îi place.

6. Atuurile unei femei care conduce o afacere sunt aşa-numitul „al şaptelea simţ” şi abilitatea de a convinge.

7. Nu contează cât de crudă este viaţa, important e că în momentul în care ajungi seara acasă, încă zâmbeşti. Indiferent de situaţie, încerc să-mi păstrez calmul şi să gândesc raţional, astfel încât, la finalul zilei, mă pot mândri cu cele realizate.

8.  Chiar dacă se spune că femeia e sexul slab, în ce priveşte facultăţile mintale, suntem egali cu bărbaţii. Cu toate acestea, deşi femeile arată că sunt tari de caracter, întotdeauna au nevoie de un bărbat care să le fie alături şi să le susţină, să le protejeze şi să le spună cuvinte dulci.

9.  Atunci când iubeşti, eşti predispus la sacrificii care mai târziu pot să doară.

10.  Misiunea mea este de a ajuta oamenii prin a le oferi cel mai bun tratament.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău