VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Stici

Natalia Stici

Comentează

Zodia: Săgetător în anul Caprei

Studii: licenţă şi master în drept, USM; Facultatea de Design Interior a UTM

Starea civilă: căsătorită, un fecior

Pasiuni: călătoriile de afaceri

Femeie de afaceri, reţeaua saloanelor de mobilă ,,Elio Design”

Este o femeie puternică cu suflet de artist care a ştiut cum să-şi combine cu succes creativitatea şi corectitudinea, direcţionându-le spre o muncă ce naşte frumosul. Profesia de jurist a preluat-o cu mare drag  de la mama ei, ştiind la sigur încă de pe băncile liceului că va face facultatea de drept. Mai târziu, sufletul Nataliei şi-a spus cuvântul îndemnând-o să facă design. Prin voia sorţii, ambele profesii au devenit obiectivul comun în activitatea sa şi a soţului său, care, pe parcursul anilor, i-a devenit un model profesional, creând  în baza ideilor ce-i stăpânesc întreaga fiinţă. Munca pe care o face a devenit, pentru Natalia, cea mai mare pasiune.


1. Viaţa ne cere să fim uneori „vânători”, alteori „artişti”. Chiar îmi place acest joc de roluri ce acordă din plin diverse momente şi ipostaze.

2. Sunt caldă şi blândă până în momentul în care simt că sunt jignită sau îmi sunt atribuite trăsături, vorbe sau fapte ce nu-mi aparţin. Devin nemiloasă când omul apropiat minte, dar şi atunci îi dau a doua şansă. Oricine are dreptul la a doua şansă, dar să o folosească cu adevărat şi în scopuri bune.

3. Întotdeauna am admirat cum bărbaţii se „deconectează” de la grijile cotidiene şi se pot odihni chiar la o simplă bere. Femeile însă nu mai încetează discuţiile despre gospodărie şi copii. Aici, cred, ar trebui să învăţăm de la ei.

4. Ce e personal, personal să rămână.

5. Nu m-a părăsit niciodată dorinţa de a trăi fără regrete.

6. Cred în Dumnezeu. Mă gândesc la El azi, cerând ajutor şi îndrumare. Mă voi gândi la El mâine, neuitând să-I mulţumesc.

7. Dragostea durează toată viaţa, ba chiar şi după, dacă a stat în „capul mesei” atunci când s-a născut o relaţie. Pur şi simplu, cu timpul, dragostea capătă diverse forme şi manifestări.

8. Am înţeles prin propriile practici că, oricât de mult te-ai sacrifica şi devota cuiva, oricât de mult i-ai face loc în inima ta, oricum ajungi a primi lovitura de la spate.

9. Mi-e frică să nu devin indiferentă din cauza străduinţelor ce ajung în gol.

10. Fără îndoială, merită a crede că mâine va fi mai bine decât azi, iar azi e mai bine decât ieri. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Frumoasa,inteligenta,ambitioasa,inteleapta,muncitoare....Bravo, Bafta in tot ce faci !!!
Cetatian   -  
20 Martie 2015, 12:13
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău