VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Politov-Cangaş

Natalia Politov-Cangaş

Comentează

Zodia: Gemeni în anul Iepurelui

Studii: superioare

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: viaţa în sine este o mare pasiune

Preşedinte BC „Victoriabank” S.A.

Exigentă şi sufletistă deopotrivă, perfecţionistă şi carismatică, a luat o mulţime de lecţii de viaţă în cei 25 de ani de carieră. Munca ei a făcut-o să înţeleagă ce înseamnă, la propriu, responsabilitatea materială şi cum e să gestionezi mijloace financiare mari şi foarte mari. Tocmai de aceea ştie şi poate spune un NU ferm, dacă situaţia o cere. Altfel, în afara biroului, nu îşi construieşte viaţa cu rigiditatea lui „da” sau „nu”. Viaţa e mult mai complexă şi plină de nuanţe, iar ceea ce ştie cu siguranţă despre sine preşedintele „Victoriabank” e că este o persoană pozitivă, deschisă spre comunicare şi optimistă.


1. Întotdeauna am considerat că viaţa este foarte frumoasă, complicată, ce-i drept, dar frumoasă. Ea merită trăita! Şi nu oricum! Ci să ajungi să te simţi împlinit. „A fi împlinit” sună ca şi un apogeu al vieţii, poate de neatins pentru unii dintre noi sau poate nedorit de alţii. Dar odată ce ajungi să ai mulţumirea asta sufletească, nimic nu o să ţi se pară mai frumos, mai pur, mai bun. Asta a fost şi cea mai mare dorinţă a mea: să fiu o femeie împlinită! Să pot pune seara capul pe pernă şi să respir uşurată că a mai trecut o zi în care am dăruit ce era mai bun în mine şi, înainte de a adormi, am putut mângâia chipuri pe care le iubesc. Poate părea ceva banal, dar împlinirea şi fericirea depind de la om la om.

2. Viaţa are sens dacă o trăim conform simplelor lecţii de omenie, având frică de Dumnezeu şi respect pentru oameni, vorba părinţilor noştri. Celelalte căutări ale sensului vieţii mi se par zădarnice.

3. Din fericire, mă consider un om împlinit. Mi-am dorit o familie frumoasă şi o am, mi-am ales o facultate de care sunt mândră, mi-am dorit prieteni buni şi adevăraţi – aceştia sunt de mulţi ani alături de mine. Sunt lucruri simple în cazul meu, dar anume ele simbolizează visul meu împlinit.

4. Cred în intuiţie şi chiar pretind că o am bine dezvoltată. Şi dacă tot viaţa m-a dotat cu ea, o pun în aplicaţie mai des decât mi-o cere conştiinţa.

5. Prieteniile pot dura o viaţă. Patru prietene ale mele îmi sunt alături de „un milion de ani”. Şi sunt sigură că vor fi tot aici şi peste încă un milion.

6. Serviciul şi familia. Sunt două lumi paralele, dar cu siguranţă nu m-aş putea lipsi de niciuna din ele. În una investesc naivitate şi puritate feminină, în alta – toată puterea şi convingerea mea de manager. În ambele însă implic suflet şi dedicaţie.

7. Soţul meu, reieşind din anii pe care i-am petrecut împreună, deloc puţini, mă apreciază probabil pentru mai multe lucruri. Este un om integru şi prezenţa sa îmi conferă siguranţă şi linişte sufletească. Acolo unde e loc de romantism, el e completarea mea.

8. Modul sănătos de viaţă e în topul preocupărilor mele… Ceea ce încerc cu tot dinadinsul să respect este regimul de activităţi sportive, pe care le practic cu regularitate.

9. Mă deranjează lenea, dezordinea, iresponsabilitatea şi ignoranţa. Pe oamenii care mă trădează… îi uit!

10. Nu sunt omul încrâncenării şi prefer să iert decât să port în suflet povara unei dezamăgiri sau supărări.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău