VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Morari

Natalia Morari

Comentează

Zodia: Capricorn în anul Şobolanului

Studii: Universitatea de Stat „Lomonosov”, Moscova

Starea civilă: divorţată

Pasiuni: pasiunile mele sunt mult prea personale ca să le împărtăşesc cu toată lumea

jurnalist, fondatorul Companiei de Producţie Televizată „Media Sapiens”

Îi reuşeşte aproape seară de seară să ţină publicul conectat la televizoare datorită talk-show-urilor sale politice. Chiar dacă politica din Moldova nu „miroase” deloc a trandafir, iar politicienii s-au uzat în apariţiile lor televizate, Natalia Morari ştie să „reanimeze” situaţia şi să pună degetul pe rană. Respectată pentru profesionalismul său, Natalia continuă să facă propria „revoluţie” în mass-media de la Chişinău. Nu o interesează bârfele, o interesează adevărul şi atitudinile oamenilor, implicarea şi participarea, lucruri demne de un formator de opinie publică precum este ea.


1. Sunt în mass-media pentru că a fost voia sorţii şi doar a ei, cu toate că mama tot timpul mă vedea jurnalistă. Poate astfel am realizat un vis neîmplinit de-al ei. Vreau să mă văd şi în afaceri, ceea ce şi încerc să fac acum. Am abilităţi pentru asta sau nu, deja timpul va arăta.

2. Politica din Moldova e o combinaţie de interese de grup, frustrări personale şi provincialism colectiv. La aceasta mai puteţi adăuga şi lipsa aproape totală a oamenilor cu viziune.

3. Probabil, cel mai tare m-au influenţat trei persoane – mama, redactorul-şef al revistei „The New Times”, Eugenia Albats, şi fostul ministru al reformelor din Georgia, Kaha Bendukidze. Cred că ei continuă să mă influenţeze şi astăzi. Am fost marcată pe toată viaţa de jurnalistul Al-Djazira - Sami al-Hadj, care timp de şase ani a stat în închisoarea americană „Guantanamo” fără nicio sentinţă judecătorească. Curând, după eliberarea lui, am reuşit să fac un interviu cu el în Norvegia. A fost pentru prima dată când nu puteam să-mi stăpânesc emoţiile în timpul interviului şi chiar am plâns.

4. Fericirea se măsoară în Oameni.

5. Anii petrecuţi la Moscova au demonstrat că nu pot trăi o zi fără roşii şi brânză de capră.

6. Am dorit să-mi schimb radical viaţa după ce am fost expulzată din Rusia. Vroiam să las jurnalismul şi să caut refugiu undeva prin Vietnam, cred că a fost o depresie adevărată. Uneori chiar regret că n-am avut curajul s-o fac.

7. Deseori se întâmplă că succesul, pe care îl radiografiază alţii, deloc nu corespunde stării adevărate a lucrurilor. Femeia de succes e acea care ştie ce vrea şi simte că e în puterile ei s-o facă.

8. Încerc să evit conflictele. Când nu mai este posibil, discut cu oamenii. E mai simplu decât ne pare, trebuie doar să discutăm.

9. Încă nu ştiu cât durează dragostea… A mea durează ceva mai mult de trei ani…

10. Am învăţat în ultima perioadă că totul se bazează pe oameni, în primul şi în primul rând. E puţin să ai o idee frumoasă, e nevoie de oameni, iar ei, la rândul lor, se vor lăsa molipsiţi de ea.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău