VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Gordienko

Natalia Gordienko

Comentează

Zodia: Săgetător în anul Iepurelui

Studii: Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice (canto, estradă, jazz)

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: lectura, vizionarea celor mai recente lucrări cinematografice, colecţionarea jucăriilor „Kinder surprise“ (în copilărie)

Interpretă

A cunoscut succesul, dar şi greutăţile, fără de care acesta nu vine niciodată. Munca ei ingrată, care are puţine tangenţe cu o viaţă personală fericită, o sufocă uneori. Şi, din acest motiv, nu şi-ar dori ca şi copiii săi să-i urmeze calea, deşi recunoaşte că nu le-ar interzice s-o facă dacă talentul şi dorinţa lor vor fi evidente. Personalitate formată şi dezvoltată, informată sub aspect social-politic, Natalia este sigură că s-ar descurca şi în alte domenii decât muzica, făcând şi primii paşi în organizarea evenimentelor şi în televiziune. Politica? Poate, mai târziu…


1. Dacă majoritatea artiştilor aşteaptă cu nerăbdare alegerile şi banii pe care urmează să-i ia în urma lor, eu sunt rece la acest subiect. Contează mai mult să se ajungă la un consens şi să se stabilizeze odată situaţia politică.

2. Nu am sânii mari, dar aceasta nu mă stresează. Este „defectul” de care nu mi-e jenă – nu mă complexez în legătură cu aspectul meu exterior.

3. Cunosc puţine femei sincere şi care să comunice dezinteresat. Bărbaţii sunt mai sinceri şi mai deschişi, chiar dacă într-o prietenie dintre o femeie şi un bărbat apare la un moment dat „scânteia”.  

4. Mă scoate din sărite ploaia care începe îndată ce-mi spăl maşina şi ea, de cele mai multe ori, începe exact după ce o spăl. Şi vântul care îmi lipeşte părul de buzele date cu luciu. Şi întâlnirile contramandate după ce pierd timp bun în faţa oglinzii.

5. Sunt foarte rea când mi-e foame şi am somnul neîmplinit, urăsc când cineva îmi face deşteptarea. Nu-mi plac aglomeraţiile dezordonate de oameni şi aeroporturile, pe acestea din urmă asociindu-le cu despărţirile.

6. Vreau să am copii, doar că nu mă pot decide în privinţa momentului potrivit. Cel mai simplu ar fi să fiu pusă în faţa faptului de către omul drag.

7. Am teama bolilor şi a închisorii. Cei care spun că nu se tem de nimic nu au ce pierde. Eu am ce pierde. Şi pe cine...

8. Atunci când femeia îi arată bărbatului uşa, în suflet, speră că acesta nu va ieşi şi abia aşteaptă momentul împăcării. Din păcate, bărbaţii iau lucrurile prea la direct.

9. Femeia poate naşte, iar bărbatul – nu. Altfel, au rămas puţine lucruri „bărbăteşti” pe care nu le pot face femeile. Ele sunt mai răbdătoare şi rezistente – bărbaţii nu ar suporta durerile naşterii şi ar muri în urma stresului.

10. Sunt împăcată cu gândul că mâine ar putea fi ultima zi – nu mă tem deloc de moarte. Încerc în ultima vreme să savurez clipa, înţelegând că nu poţi alerga toată viaţa.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău