VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Chirică

Natalia Chirică

Comentează

Zodia: Berbec în anul Tigrului

Studii: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”

Starea civilă: căsătorită; are doi copii – Natalia (15 ani) şi Maria (6 ani)

Pasiuni: sporturile extreme, lectura, muzica, teatrul

Director comercial, compania de construcţie „GLORINAL”

Familia a decis că are nevoie de un medic, iar ea s-a supus până la un moment – a făcut medicina şi… atât. Poate că ar fi făcut şi carieră medicală, dar ar fi fost una cu scârţ, fără tragere de inimă. S-a reprofilat la timp pe management, publicitate, relaţii cu clienţii, acum realizând succese profesionale din postura de director comercial al companiei de construcţie cu cea mai mare cotă pe piaţa imobiliară din ţară – GLORINAL. E o afacere de familie căreia i se dedică fără menajamente, dar nici de sufletul de femeie şi de mamă nu uită. Nici de adrenalina pe care o scoate în perioada liberă de şantiere şi clienţi.


1. „Glorinal” va construi un centru cultural în stare să găzduiască Eurovisionul dacă fiica Natalia îl va câştiga. L-am construi şi dacă l-ar câştiga oricare alt artist moldovean, de l-ar câştiga odată!

2. Nu ştiu cine a inventat noţiunile de „sex slab”  şi „sex puternic” . Probabil le este la îndemâna ambelor „categorii” – femeilor le convine să fie considerate slabe, iar bărbaţii vor neapărat să fie puternici.

3. Schimbările în viaţă sunt necesare atunci când „categoria de greutate” devine prea uşoară şi, dacă nu intervii la timp, mai târziu poate fi prea târziu.

4. Nu îmi fac griji pentru fenomene de genul „nu mi se aranjează coafura”. Dacă mi se rup colanţii, îi scot şi merg fără ei. Şi grija nu se va vedea pe faţa mea, pentru că ştiu să-mi ascund emoţiile.

5. Bărbaţii nu atrag atenţia asupra detaliilor importante. Viaţa e compusă din detalii…

6. N-aş putea trăi fără Iphone – acolo e toată viaţa mea. În schimb, mă pot lipsi de accesorii „femeieşti”, care nu sunt deloc importante pentru mine.

7. Ce nu se ştie despre mine este că sunt sensibilă. Pot plânge văzând un film, citind o carte, ascultând o muzică de dragoste. Nu-mi place să gătesc, dar îmi place să mănânc gustos şi am noroc de mama în această privinţă.

8. Ce nu ştiu bărbaţii – orice femeie îşi doreşte o dragoste pentru toata viaţa. Indiferent de caracter, femeile pot fi îmblânzite de către bărbaţi. Orice femeie îşi doreşte atenţie din partea tuturor (deşi zice că îi este indiferent).

9. Nu îmi place de mine când sunt îndrăgostită – starea asta îmi încurcă la lucru, devin diferită faţă de ceea ce sunt. Prefer să ţin situaţia sub control, iar în cazul respectiv nu mă pot concentra sută la sută.

10. Dacă pe 21 decembrie 2012 s-ar fi produs sfârşitul lumii şi aş fi rămas singura femeie dintre supravieţuitori, aş fi „continuat” omenirea cu cel mai ales dintre toţi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău