VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Cheptene

Natalia Cheptene

Comentează

Zodia: Rac în anul Caprei

Studii: USM, limbi străine

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: călătoriile

Editor-prezentator „Acasă în Moldova”

A ajuns la televiziune din întâmplare. Era prin '98. A văzut un anunţ despre angajarea prezentatorilor care a făcut-o curioasă, s-a dus la interviu şi... a trecut. Acum, după 15 ani „de sticlă”, îi este greu să se imagineze în altă parte.  Dar poate că nu s-a gândit niciodată serios la asta?


1. Întreaga noastră viaţă este o continuă speranţă. Cred în acest sentiment ca în niciunul altul. E singurul sentiment pe care trebuie să-l trăieşti continuu, altfel nu ai nicio şansă să supravieţuieşti.

2. Noi, femeile, suntem ceea ce vrem să fim. Azi suntem una, iar mâine putem fi altceva. Important este să-ţi trăieşti fiecare stare la maxim şi cu plăcere.

3. Sunt impulsivă şi uneori iau decizii din prima, fără a sta mult pe gânduri. Nu înseamnă, însă, că alegerile nu sunt corecte. Recunosc că se întâmplă să-mi pară rău de ceea ce am făcut, dar mai târziu îmi dau seama că am avut dreptate.

4. Simt că ne obişnuim să fim nefericiţi, să urâm, să bârfim, să nu credem, să ne enervăm.

5. Am înţeles un lucru – fericirea se cultivă şi se învaţă. Dacă nu te străduieşti să fii fericit, nu vei fi. Acum învăţ să găsesc în fiecare zi măcar un moment deosebit, care să mă facă să cred că viaţa este mai frumoasă decât credem.
6. Să reuşeşti să fii o soţie iubitoare, o carieristă, mamă, o femeie frumoasă şi îngrijită... În ritmul vieţii noastre, toate acestea mi se par deja fapte măreţe...

7. Recunosc că trăiesc uneori senzaţia că nu fac ceea ce trebuie sau că aş mai putea face şi altceva, cu altcineva, altundeva... Nu este un gând clar, ci doar o senzaţie trecătoare. Întotdeauna există un „dar dacă...”.

8. Unii consideră naivitatea un defect. Recunosc, sunt naivă uneori, dar nu aş vrea să pierd această caracteristică.

9. Sunt un ateu aproape convins.

10. În primul rând, trebuie să credem în noi. Sentimentul de încredere este molipsitor şi se transmite de la tine la alţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău