VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Natalia Barbu-Sota

Natalia Barbu-Sota

Comentează

Zodia: Leu în anul Caprei.
Studii: Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga”, Academia de Arte (studii nefinisate)
Starea civilă: căsătorită, un copil.
Pasiuni: călătoriile

Interpretă

Cu mândrie se poate declara un artist complex, un muzician integru. A avut grijă de asta tatăl ei, care a învăţat-o să prindă logica muzicii, să simtă fiecare pătrat muzical. Viaţa sa de artist a fost impusă „uşor” de soartă – ce iese din pisică şoareci mănâncă, apoi în joc a intrat responsabilitatea faţă de oameni, care a contribuit la ascensiunea sa. La fel, cu mândrie se poate declara o soţie fericită şi o mamă împlinită.1. În adolescenţă, consideram mari defecte buzele mari, cărnoase şi picioarele lungi, prin care ieşeam din tipare şi pentru care mereu eram privită cu alţi ochi... Acum mă mândresc cu aceste „defecte” şi leşin de râs când îmi amintesc cum mă intimidam de ele şi cum îmi doream să fiu ca toţi.
 
2. Au fost câteva momente când îmi venea să strig în gura mare cât de fericită sunt – la nunta mea şi când a venit Victoraş pe lume. Dar există şi o mulţime de cazuri când vrei doar să ieşi printre oameni şi să-i molipseşti pe toţi la rând de această fericire pe care o trăieşti din plin.

3. Sensibilitatea şi sinceritatea sunt calităţile pe care încerc să le ascund la începutul unei discuţii. Nu ştiu dacă ele trec tot timpul neobservate, dar fac eforturi de fiecare dată, pentru că ele se pot întoarce împotriva mea.  
 
4.  Fără o voinţă de fier, nu reuşeşti prea multe. Curajul e cel care aleargă înainte să-ţi arate drumul, voinţa te mână din urmă ca să grăbeşti pasul.
 
5. Nu am avut vreo afacere niciodată şi Slavă Domnului, pentru că aş fi falimentat-o înainte de a o pune pe picioare.

6. E un lucru mare să reuşeşti întemeierea unei familii ai cărei membri să respire în acelaşi ritm, să privească în aceeaşi direcţie, o familie în care trăim unul pentru celălalt, dar fiecare are timp şi pentru sine. O lume în care te simţi atât de „tu” şi de împlinită.
 
7. Viaţa e o chestie tare interesantă. Uneori pare atât de dificilă, alteori totul e atât de simplu, încât nu-ţi vine să crezi. Trebuie să faci ceea ce simţi cu adevărat şi să îţi asculţi mai mult inima.

8. Bărbaţii habar nu au câte sacrificii fac femeile să arate bine – diete, saloane, sală de forţă... Şi dacă mai sunt şi mame… Puţini dintre bărbaţi ştiu cât de greu e să fii mamă, soţie şi femeie de succes.

9. Sunt vulnerabilă atunci când e vorba de copilul şi soţul meu, dar şi de cariera mea. Dacă pun suflet în ceea ce fac, şi se găseşte cineva să facă praf lucrarea mea, nu înţeleg cum poţi să critici în mod răutăcios ceva la care nu ai contribuit şi poate nici nu eşti capabil să faci.

10.  Femeile din Moldova mi se par nişte eroine adevărate, frumoase, iubitoare, muncitoare şi luptătoare... Am uitat, şi gospodine.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău