VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Nata Albot

Nata Albot

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Caprei.
Studii: licenţiată în drept
Starea civilă: complicată.
Pasiuni: gastronomia şi călătoriile

Producător general, prezentatoare „Jurnal TV”

După cum se recomandă ea la capitolul „profesie”, este şi vânzător de emoţii. A ajuns în media din voia sorţii, dar după un plan bine pus la punct în capul fraged al unei adolescente de 16 ani. Crede că ar putea fi bună în orice domeniu care ar pasiona-o: gastronomie, grădinărit, organizări de evenimente, design. Dar va rămâne în media, oriunde s-ar afla, atâta timp cât îi vor permite sănătatea şi visurile.1. Ziua bună începe cu o rugăciune, un litru de apă plată şi 30 de minute de sport. Şi o agendă plină de puncte care trebuie bifate.

2. Sunt un vânător de artişti, oameni talentaţi, frumoşi, cu aripi nedesfăcute.

3. Tot timpul am ghearele la îndemână. Dar atac doar dacă sunt atacată. În rest, îmi caut de viaţa mea, fix ca o pisică.

4. De obicei, mă abţin să exteriorizez sentimentul fericirii pentru a nu speria clipa. Dar simt asta când îmi văd fetele întinzându-se dimineaţa, după somn, şi le ating burta călduţă. Şi când îl văd pe taică-meu trebăluind prin grădină. Şi când o văd pe maică-mea gătind ceva bun duminică dimineaţa.

5. Sunt un om cât se poate de normal. Cu schelete în dulap şi gândaci în cap. Concluzia la care am ajuns în ultimii ani este că dacă nu cauţi neapărat să ştie toată lumea despre cât de bine îţi e, acest bine are toate şansele să dureze.

6. Flexibilitatea, acceptarea, iertarea, toleranţa sunt nişte calităţi umane minunate, dar nu şi în materie de trădări...

7. Nimic nu ne aparţine, nimic nu e etern, planurile le faci ca să-l amuzi pe Dumnezeu şi dacă sănătate nu e, nimic nu e.

8. Bărbaţilor nu le-ar strica să ştie despre femei că pe uscat nu merge, că sexul de dimineaţă le place doar lor, că noi ne uităm prin SMS-urile lor din simplă curiozitate, nu pentru că am căuta ceva acolo.

9. Bătrânii trişti, oamenii cu dizabilităţi, copiii maltrataţi de părinţi, femeile bătute de soţi, patrimoniul nostru naţional irosit şi pierdut – toate acestea îmi fac sufletul să plângă.

10. Optimismul meu şi încrederea că mă pricep să fac lucruri frumoase mă îndeamnă de fiecare dată să-mi dau câte un şut în fund şi să mă avânt spre fapte noi. Unele cu şanse de a deveni măreţe. Dar cred că încă cele măreţe vor mai veni.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău