VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Monica Babuc

Monica Babuc

Comentează

Zodia: Berbec.
Studii: superioare, Facultatea de Istorie a USM.
Starea civilă: căsătorită, o fiică.
Pasiuni: lecturi, teatru, arte plastice, muzică, film şi tot ce e frumos în lume

Ministru al culturii

Este de mai mulţi ani funcţionar public, ultima ei funcţie fiind cea de consilier al preşedintelui Parlamentului RM, dar acest lucru cu siguranţă că nu a fost rezultatul unui plan, ci, mai degrabă, o expresie a experienţei profesionale acumulate de-a lungul anilor. Acasă, Monica este mama şi soţia iubitoare care-şi vede în fiica sa cea mai mare realizare. Ea nu uită şi de suflet, savurând, când reuşeşte, arii din Mozart, Ceaikovski, Vivaldi sau piesele celor de la The Beatles, Sting sau Holograf. Pe lângă asta, este un mare cinefil şi visează să scrie o carte.


1. Înclin să cred că nu există nimic întâmplător în viaţă. Am fost dintotdeauna o persoană extrem de implicată în viaţa comunităţii şi, pe deasupra, urmăream cu mare interes tot ce însemna eveniment politic din ţară şi de oriunde. Toate acestea, înmulţite cu formarea mea profesională, au şi determinat domeniul în care sper că m-am regăsit.

2. Încep fiece zi cu speranţe, planuri, preocupări şi nelinişti. Anume în această ordine. Urmează rugăciunea de zi cu zi pentru sănătatea şi succesele celor dragi şi apropiaţi, dorinţa de a vedea lumea mai bună, mai fericită, mai plină de optimism.

3. Dincolo de faptul că nu mă consider o persoană slabă, cred că nu aş putea fi o Iron Lady.

4. Interlocutorul care îmi este interesant nu va observa timpul care a zburat pe parcursul discuţiei. Şi nici cel cu care am o discuţie mai puţin captivantă n-ar observa la mine plictiseală. Obişnuiesc să tratez oamenii cu respect.

5. Există lucruri care ţin cu stricteţe de viaţa personală a oricui şi care nu pot şi nici nu trebuie sub nicio formă prezentate publicului. O carte, din câte se ştie, trebuie citită atent, inclusiv printre rânduri.

6. Chişinăul a devenit de mulţi ani al meu, şi ţara mea, pe care o doresc înfloritoare şi prosperă.

7. Prefer florile în funcţie de stare, anotimp şi dispoziţie. Lăcrimioarele şi irişii îmi înmoaie inima. Nici bujorii, nici iasomia, nici liliacul nu-mi sunt străine. Mă tulbură şi mă inspiră floarea gutuiului – lotuşi mici şi delicaţi. Iar toamna am senzaţia că nimic nu poate fi mai frumos decât frumuseţea decadentă şi mirosul amărui al crizantemelor.

8. Femeia reprezintă oglinda fidelă a bărbatului de lângă ea. Astfel, când o femeie este perfect realizată profesional, este o mamă bună şi o soţie tandră, arată bine, iar ochii ei au un licăr tineresc chiar şi la o vârstă a împlinirilor, poţi afirma cu destulă certitudine că a avut alături de ea un bărbat adevărat care să o merite.

9. Misoginii riscă să eşueze lamentabil în viaţă, din cauza preconcepţiilor lor ratând şansele de a cunoaşte femei deosebite, care le pot transforma vieţile în veritabile poveşti de succes!

10. Intuiţia femeilor valorează la fel de mult ca şi proverbiala logică a bărbaţilor. Până la urmă, INTUIŢIA este capacitatea de a recepţiona indici extrem de preţioşi pentru dezvoltarea şi însăşi existenţa oricăruia dintre noi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Mă bucur mult când citesc asemenea lucruri, pe lumea aceasta mai sunt şi femei fericite şi împlinite.
Elena   -  
25 Octombrie 2013, 14:37
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău