VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Margarita Deordiţa

Margarita Deordiţa

Comentează

Zodia: Peşti în anul Mistreţului

Studii: Institutul Politehnic (inginer de sistem), Institutul de Formare Continuă (traducător de limba engleză), şcoala muzicală – vocal

Starea civilă: îndrăgostită, într-o relaţie foarte fericită

Pasiuni: desen, decor, cusut, gastronomie, călătorii

Directoarea companiei „Loial”

Mereu e predispusă spre un curs pozitiv al zilei. Uneori îi este greu, pentru că grijile unei femei de afaceri nu sunt deloc mici, dar, cu toate acestea, ştie că fără o stare pozitivă nu are rost să purcezi nici la muncă, nici la treburile casnice, şi în genere să mergi prin viaţă... Or, este foarte uşor să eşuezi. Margarita Deordiţa este responsabilă de frumuseţe, o fire pozitivă, îndrăgostită de viaţă şi inspirată pentru noi realizări. Capacităţile sale din prezent ar putea fi implementate şi în alte domenii, dar a înţeles că are nevoie de creativitate liberă încă de la vârsta de 17 ani.


1. Fiecare om care apare în viaţa noastră deja o influenţează într-un mod oarecare, contribuind la istoria noastră. Le sunt recunoscătoare tuturor „învăţătorilor” pe care mi i-a adus soarta în cale, pentru că datorită lor am devenit aşa cum sunt.

2. În abordările de afaceri, sunt o combinaţie rar întâlnită a unui om pragmatic cu tendinţe spre emotivitate.

3. Este important să ai în preajmă oameni buni, genul nu contează. Iubesc mult oamenii deştepţi, educaţi, oameni cu o vastă experienţă de viaţă, de la care ai ce învăţa, iar eu iubesc să învăţ!

4. Când toate îmi reuşesc şi cei care mă înconjoară sunt fericiţi, sunt fericită şi eu!

5. Fiecare dintre noi are amintiri sau lucruri despre care îi este neplăcut sau dureros să vorbească. Este imposibil să trăieşti în permanenţă cu sufletul larg deschis – rişti pur şi simplu să arzi de durere, iar această durere nu este neapărat provocată intenţionat.

6. Pentru mine, contează cel mai mult interesul în orice proces, fie acesta creativ, de business, curăţenia prin casă sau gătitul mesei. Dar interesul nu poate fi mereu: 24/24, 365 de zile pe an, iată de ce trebuie să putem să-l generăm şi atunci procesul creativ va fi continuu! Şi să nu uităm de autodisciplină!

7. Cred în puterea intuiţiei şi ştiu că am o intuiţie foarte puternică, dar, din păcate, nu o ascult mereu, deseori o contrazic şi uneori nu-mi dau seama că anume ea îmi dă indicii.

8. Sinceritatea, decenţa, respectul şi stima de sine sunt concepte peste care nu trebuie să păşeşti. Dacă încerci să munceşti în detrimentul acestora, mai devreme sau mai târziu, acţiunile tale pot duce într-un punct din care nu există cale de întoarcere... şi acest moment este îngrozitor.  

9. Un conflict prelungit poate creşte într-un război rece sau poate şi „fierbinte”. Iată de ce încerc să fac tot posibilul ca rănile să fie cât mai mici, iar conflictul – soluţionat cât mai repede.

10. Paradisul meu este întotdeauna cu mine, este lumea mea interioară! E minunat să poţi crea paradisul în orice loc
te-ai afla, în orice condiţii şi în orice situaţii. Îi sunt recunoscătoare vieţii că-mi este dat să trăiesc fericirea şi încântarea doar din simplul fapt că soarele luminează, vântul suflă uşor şi în viaţă toate sunt minunate!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău