VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Luminiţa Suveică

Luminiţa Suveică

Comentează

Zodia: Balanţă în anul Cocoşului

Studii: Facultatea de Medicină Generală, USMF „Nicolae Testemiţanu”

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: călătorii

Şefa Direcţiei sănătate a municipiului Chişinău

Luminiţa Suveică este omul care nu poate fi descris în cuvinte puţine. Consideră că în radiografia succesului familia a avut un rol important. Ştie care i-a fost startul şi recunoaşte că o carieră puternică se face pas cu pas. Pentru Luminiţa, fericirea înseamnă să fii realizat la serviciu şi acasă – îşi întâlneşte echipa cu zâmbet, iar acasă simte atmosfera caldă şi dragostea apropiaţilor. Este un generator de idei. Are poftă de viaţă şi vrea să schimbe lumea. Va face universul mai bun, pentru că femeile inteligente obţin tot ce îşi doresc.


1. Susţinerea familiei m-a adus unde sunt. Am fost vegheată din spate de un înger cu numele de soţ, care nu a încetat a-mi spune „te iubesc” nici după 20 de ani de căsnicie.

2. Anii m-au învăţat arta de a înfăptui ceva împreună cu alţi oameni. Colegii mei sunt o enciclopedie, iar fiecare este o filă dascăl, sevă brută a succesului comun.

3. Cariera nu se face într-un an sau doi, ci pas cu pas. Am muncit din greu, am mers pe un drum bine pus la punct, pentru că mie lucrurile spontane nu-mi reuşesc.

4. Îmi place să fiu eu însămi. Nu am modele şi nu am plagiat pe nimeni, deoarece niciodată nu mi-am dorit să am însuşiri şi trăsături comune cu cineva.

5. Dintotdeauna mi-au plăcut bărbaţii puternici şi inteligenţi. Soţul meu are şi magie, energie cu care m-a frapat. Mi-a oferit prioritate şi asta m-a făcut puternică.

6. Am copilărit la sat. Bunicul nu-mi spunea că mă iubeşte, dar i-am simţit dragostea. Am moştenit de la el disciplina, punctualitatea, bunătatea şi atitudinea binevoitoare faţă de oameni…Pentru mine, acestea sunt averea nepreţuită.

7. Admir femeile frumoase şi deştepte. Nu le invidiez, îmi doresc să fiu lângă ele pentru a învăţa de la fiecare lucruri benefice.

8. Dumnezeu mă veghează mereu. Ştiu că mă iubeşte şi nu încetez a vorbi cu El în fiecare zi… mă rog pentru familie, prieteni, ţară.

9. Unde sunt bârfe, închid uşa şi plec. Este mai uşor să discuţi cu bărbaţii, ei sunt fiinţe mai sincere, directe, mai uşor de înţeles şi, cel mai important, nu bârfesc.

10. Ţin sub pantof toţi factorii de risc pentru sănătate, dar stresul mă depăşeşte, este mai puternic decât mine.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

va vrem asa sa fiti mereu alaturi de cilectivul ce -l dirijati actualmente
ecaterina   -  
16 Februarie 2014, 13:13
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău