VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ludmila Cojocaru

Ludmila Cojocaru

Comentează

Zodia: Leu în anul Cocoşului

Studii: superioare, în medicină

Starea civilă: divorţată

Pasiuni: călătorii, fitness, teatru, film, shopping

Medic obstretician-ginecolog de categoria I, Clinica Internaţională „Medpark”

Nu a avut planuri iniţiale de a face carieră în medicină, iar mama îi prevedea o cale plină de succese în ale economiei. Totul a fost decis de întâmplarea de a păţi un acces de apendicită în timpul balului de absolvire. Astfel, a ajuns pentru prima dată într-un spital şi direct pe masa de operaţii. După ce a văzut munca importantă şi neapreciată a medicilor, a înţeles că vrea să se facă medic. În privinţa specialităţii de obstretician- ginecolog s-a decis în anul al patrulea de studii. Şi asta datorită capacităţilor minunate ale profesorilor care i-au insuflat dragostea pentru această meserie complicată, ei fiind, în acel moment, responsabili de viaţa a două persoane.


1. Cheia succesului profesional constă în a fi realist şi a face ceea ce poţi şi ştii mai bine să faci. Eu sunt realistă şi nu-mi închipui ce aş putea altceva face.

2.  Sunt mândră de realizările mele. În familie, de băiatul meu deştept, bun şi iubitor. Iar în plan profesional, de activitatea mea la Clinica Internaţională Medpark.

3. Înainte credeam că mă pot lipsi de serviciile automobilului şi calculatorului. Acum nu mai sunt de aceeaşi părere. Te obişnuieşti cu binele…

4. Învăţăm mai mult cu preţul propriilor greşeli şi nu apelăm la serviciile psihologilor de familie. Poate, aşa mulţi ar fi reuşit să-şi păstreze familiile.

5. Puţini cunosc că am fost eminentă şi la şcoală, şi la facultate. Că sunt o broscuţă-călătoare – am vizitat o mulţime de ţări europene. Şi că-mi plac bancurile, glumele, în general şi buna dispoziţie.

6. Bărbaţii nu sunt atraşi de femeile inteligente, independente şi realizate. Se vorbeşte mult în ultima vreme despre feromonii care atrag bărbaţii şi care lipsesc la unele femei. Cred că o doză de adevăr există în asta – mă conving uneori după ce urmăresc unele cupluri de la noi.

7. Fragilitatea femeii este amăgitoare, noi suntem mai atente şi observăm detaliile invizibile pentru bărbaţi. Femeile sunt mai hotărâte în momentele despărţirii, în timp ce bărbaţii sunt dispuşi să-şi păstreze câte un pod de întoarcere.

8. Nu ştiu cât vom mai concura cu bărbaţii şi dacă este nevoie de o asemenea concurenţă. Cert este că bărbaţii ne domină în toate şi asta e o trăsătură nativă a lor şi nu te pui cu ea. Dar nici nu e nevoie.

9. Mă tem de momentul în care aş ajunge inutilă şi nimeni nu ar avea nevoie de mine. Fac totul ca acest lucru să nu se întâmple.

10. Anume a fi izvorul vieţii este menirea fiecărei femei, cea mai importantă responsabilitate pe acest pământ. E şi responsabilitatea mea.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău