VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ludmila Andronic

Ludmila Andronic

Comentează

Zodia: Leu în anul Câinelui.
Studii: Jurnalism (USM), Comunicare SNSPA Bucureşti, stagiu de doctorat în ştiinţe politice la „A. I. Cuza”, Iaşi.
Starea civilă: căsătorită, un copil.
Pasiuni: călătoriile, teatrul, colecţionează jucării retro de brad

PR Manager

Viaţa sa ar fi fost altfel dacă nu citea într-o zi un articol despre deschiderea SNSPA la Bucureşti, după care şi-a zis că vrea să ajungă acolo. Când a revenit de la Bucureşti cu un masterat în relaţii publice, în Moldova încă nu vorbea nimeni despre PR. Apoi au fost un şir de întâmplări fericite, plus muncă, dorinţă de afirmare şi foarte multă dorinţă de a face în permanenţă ceva nou. Astăzi Ludmila Andronic nu se mai închipuie în afara acestei meserii, chiar dacă ştie sigur că dacă s-ar apuca de altceva, tot s-ar mişca mai înainte şi mai repede decât mulţi alţii.


1. Nu cred în existenţa unei stări euforice permanente, numită fericire. Fericirea nu are semn de exclamare. O asociez cu liniştea, calmul, dar nu atunci când ţipi de bucurie, ci când te copleşeşte acea stare de satisfacţie care aproape că îţi înmoaie şi oasele.

2. În relaţia cu oamenii nu trişez, ce am în cap, aceea şi spun, nu ţes intrigi, dar în relaţia cu mine însămi sunt total introvertită. Sunt lucruri care mă bucură sau mă macină în permanenţă, dar despre ele ştiu numai eu.

3. Atuul femeilor este capacitatea lor de a rămâne calme în orice situaţie şi de a măsura de şapte ori până a tăia. Bărbaţii riscă mai mult, dar şi devin mai stresanţi atunci când au probleme.

4. Orice om pe care îl întâlnesc are pentru mine doar trăsături pozitive, deci are nevoie de ceva timp pentru a epuiza această rezervă de încredere. Când văd că nu mai are nicio şansă – prefer să uit de existenţa lui.

5. Am înţeles în ultima perioadă că suntem parte din natură şi, prin urmare, trebuie să ne comportăm ca atare. Suntem doar o parte din peisaj, dar cu o mare îngăduinţă din partea Celui de Sus – nu suntem natură statică şi putem să ne alegem peisajul din care să facem parte.  

6. Cred în forţa magică a cuvintelor – ele ne pot omorî, dar şi ne pot da aripi. Nu degeaba „la început a fost cuvântul”.

7. Toată lumea care mă cunoaşte doar din vedere consideră că eu sunt dură, foarte serioasă şi categorică. De fapt, sunt sentimentală, foarte veselă, cunosc mii de bancuri, le povestesc cu plăcere şi niciodată nu vorbesc răutăcios cu oamenii.

8. Atunci când cineva mă jigneşte, mă simt atât de frustrată, încât nici nu găsesc ce să răspund. După asta, chiar evit să mă întâlnesc cu omul respectiv o perioadă foarte lungă, nu pentru că sunt supărată, ci pentru că, vorba unei prietene, mi-e ruşine de ruşinea lui.

9. Întotdeauna trebuie să credem în forţele proprii. Suntem înzestraţi cu creier, logică, gândire creativă, deci suntem capabili să rezistăm oricăror probleme şi să ne clădim orice viitor.

10. Nu am ajuns încă la starea în care să simt necesitatea de a-mi purifica sufletul. Poate încă nu s-a umplut sacul. Dar, când o să vină momentul, cred că o să scriu o carte şi acesta va fi purgatoriul meu.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău