VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Lucia Berdos

Lucia Berdos

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Mistreţului.
Studii: Facultatea de Istorie, USM.
Starea civilă: căsătorită, trei copii.
Pasiuni: yoga, design, ayurveda, astrologie, psihologie, artă

Femeie de afaceri, patroana Salonului de frumuseţe „Cristis”

Tot ce face, are tangenţă cu frumuseţea, sănătatea, creativitatea, arta, designul, oamenii talentaţi şi interesanţi. Ştie să arate bine în orice fel de circumstanţe, să fie la curent cu tendinţele de modă, dar şi cu apariţiile proaspete din librării şi repertoriul teatrelor din capitală. Cel puţin odată pe an o vom găsi pe Lucia Berdos, proprietara Salonului de frumuseţe „Cristis” şi a „Felicia Optic Center” la Opera din Paris. Frumosul trăieşte în sufletul ei.1. Frumuseţea se învaţă, ca şi multe-multe alte lucruri în viaţă. Studiind, poţi să te alimentezi corect, deci să arăţi bine; să gândeşti pozitiv, deci să schimbi ceva şi să faci lucruri bune şi frumoase.

2. Este important să avem grijă de corpul nostru, pentru că el ne ajută să realizăm tot ceea ce ne dorim. Cele patru principii ayurveda a unui mod sănătos de viaţă se referă la mâncare sănătoasă (proaspătă), somn sănătos (relaxare profundă), mişcare (activitate fizică) şi detoxifierea regulată a organismului.

3.
Afacerile în domeniului ochelarilor au un farmec aparte. E un domeniu dinamic, unde tehnologiile înalte aplicate în oftalmologie, metodele moderne de protejare şi îngrijire a ochilor se împletesc în cel mai reuşit mod cu ultimele tendinţe de modă.

4. Dacă nu te temi de trecut şi nu te temi de viitor, nu ai de ce să-ţi ascunzi vârsta. Ce rost are să fugi înapoi, când trebuie să te mişti înainte? Bătrâneţea vine, mai devreme sau mai târziu, şi va fi aşa cum o vom crea. Totul depinde de cât de sincer primim viaţa şi tot ce ne aduce ea. Bătrâneţea poate fi un chin, dar poate fi şi o sărbătoare.

5. În viaţă contează însăşi viaţa. Pentru mine, viaţa mea este familia mea, ocupaţia de zi de zi, prietenii, pasiunile, creativitatea, savurarea prezentului şi noile descoperiri. Or, viaţa constă din lucruri simple. Bunica mea a trăit 91 de ani şi a fost pentru mine un exemplu că viaţa trebuie iubită şi atunci şi ea te va iubi.

6. Reţete de succes nu există pentru nimeni. Dacă ar fi exista, totul ar fi fost foarte simplu. Succesul fiecăruia este foarte personal şi reprezintă o reţetă unică aş zice, o combinaţie specială de calităţi şi talente care, dacă altcineva ar încerca să le realizeze, nu cred că va reuşi.

7. Acei care au avut marele noroc să cunoască ce înseamnă dragostea adevărată, să simtă acest impuls şi această lumină, cred că pot susţine că dragostea durează veşnic. Trei ani durează îndrăgostirea sau pasiunea doar... Dragostea există în interiorul omului şi nimeni sau nimic nu poate să o distrugă.

8. În fiecare zi trăim emoţii, indiferent de natura lor, pozitive şi negative… Zi de zi adunăm informaţii… De aceea, sistematic trebuie să facem un „restart”. Ca formă, fiecare poate să o aleagă de unul singur, dar acest lucru nu trebuie amânat prea des.

9. Mi-aş dori foarte mult să dezvoltăm Fundaţia „Felicia”, să putem ajuta oamenii să fie mai sănătoşi. Mi-aş dori să avem în Chişinău un centru de detox, pentru a contribui în acest sens.

10. Fericirea se măsoară în zâmbetul şi lumina din ochi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău