VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Lorena Bogza

Lorena Bogza

Comentează

Zodia: Taur

Studii: Facultatea de Filologie, USM

Starea civilă: celibatară

Pasiuni: călătorii, cărţi, shopping

Jurnalistă, prezentatoarea emisiunii „În Profunzime”, „PRO TV Chişinău”

Ea nu are nevoie de prezentare. De mult nu mai are. Dintre faptele diverse, unul ar fi că nu mănâncă niciodată singură. Adoră libertatea personală şi mersul la cumpărături, îi place să lenevească, dar şi munceşte cât şapte Lorene atunci când în politică,  „se-anunţă ploi”, iar ea are de editat buletine de ştiri sau de realizat emisiuni „În profunzime”.


1. Nu ştiu dacă aş putea să dispar vreodată, aşa, pur şi simplu, din meseria asta… Mi-e în sânge să văd ce se întâmplă în jurul meu. Şi în concediu stau mereu cu iPadul în mână să văd ce se întâmplă în ţară. Uneori am senzaţia că nu mă pricep să fac nimic altceva.

2. Oamenii au nevoie de poveşti. Şi nu ai cum să îi opreşti să le inventeze.

3. Marele regretat din viaţa mea este tata. Au trecut 15 ani de când nu mai este, dar eu tot îl aştept. Pe părinţi nu-i poate înlocui nimeni şi este îngrozitor când nu mai sunt. Este un gol pe care nu îl poate umple nimeni niciodată.

4. Dumnezeu chiar mă iubeşte şi mi-a adus în cale oameni minunaţi.

5. Dacă sunt de acord că bărbaţii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus? Offf... Cred că toţi sunt de pe Pământ, secretul e să se întâlnească cei care trebuie cu cei care trebuie.

6. O femeie poate iubi ori de câte ori… întâlneşte bărbatul care îi poate oferi ceea ce are ea nevoie, ceea ce caută.

7. Am plecat de acasă când eram încă mică, să învăţ la Iaşi. M-am jucat cu păpuşile mai mult la sărbători, le mai am şi acum acasă. Aproape noi... Acasă făceam ordine, dădeam cu var, cu vopsea. Indiferent cât de mică eram... Îmi puneam ceva sub picioare să ajung la aragaz şi găteam ca ai mei să aibă de mâncare atunci când se întorc de la serviciu.

8. Nu cred că e cel mai greu să ajungi om cunoscut, mai dificil e să te menţii. Dar e şi obositor. Nu poţi să-ţi aparţii numai ţie... Uneori îmi doresc să fiu necunoscută, femeie cu bărbat, cu copil, care iese seara în curtea blocului să mai bârfească cu vecina.

9. Mie chiar îmi place să am grijă de cineva. Şi gătesc cu plăcere, şi mă trezesc dimineaţa să calc cămaşa, dacă nu am reuşit seara. Şi aduc cafeaua în pat, deşi cred că ar trebui să mi se aducă mie...

10. Pentru mine, cea mai mare dragoste e cea pe care o trăiesc. Nici prima, nici a doua, nici a treia. Cea pe care o trăiesc acum.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău