VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Liudmila Climoc

Liudmila Climoc

Comentează

 Zodia: Berbec în anul Iepurelui

Studii: Universitatea Tehnică

Starea civilă: căsătorită, un copil

Pasiuni: schi, lecturi

Director general „Orange Moldova”

Este femeia lider care continuă să uimească prin calităţile sale de manager, prin corectitudine, calm şi simplitate. Deşi a absolvit universitatea tehnică, nu a lucrat nici o zi în calitate de inginer. Voia sorţii şi întâmplările fericite au implicat-o iremediabil în sfera telecomunicaţiilor. Liudmilei Climoc i-au plăcut dintotdeauna provocările şi le-a făcut faţă cu brio, are „boala muncii”, iar compania „Orange” a devenit pentru ea o a doua familie. Nu uită să păstreze valorile spirituale şi personale, dând dovadă de grijă şi multă dragoste faţă de familie.


1. Dacă ai o atitudine responsabilă faţă de tot ce faci şi îţi asumi să realizezi tot mai mult, excelând cu încă o milă în munca depusă, performanţa este garantată.

2. Adevăr a spus Churchill: „Cel mai mic lucru care face cea mare diferenţă este atitudinea”. Apreciez în primul rând atitudinea, una responsabilă, corectă, deschisă şi pozitivă.

3. Nu există oameni care nu greşesc. De aceea, ofer mereu dreptul la corectare. De asemenea, îmi doresc să mi se dea şi mie alte şanse să demonstrez că ştiu unde am greşit şi sunt capabilă să schimb situaţia. Altceva este că aştept ca oamenii să înveţe din greşeli şi să nu le repete, pentru că nu putem ierta la infinit.

4. O femeie de succes este puternică, femeia care este sigură de sine, ştie ce vrea să facă şi, în acelaşi timp, indiferent de domeniul în care activează, este în căutare permanentă de performanţă, creativitate şi în evoluţie continuă.

5. Naşterea copilului schimbă viaţa părinţilor, mai ales a mamei şi schimbă tot în jurul tău, principiile şi valorile se modifică, începi să vezi viaţa altfel.

6. Este individual şi greu de estimat până unde putem accepta sacrificiile în favoarea muncii. Important este să păstrăm un echilibru. Sunt patru valori care trebuie protejate: familia, sănătatea, prietenii şi sufletul. Eu sunt în căutarea acestui echilibru, tind spre asta.

7. Statistic, sunt mai mulţi bărbaţi în afaceri pentru că, pur şi simplu, misiunea femeii o detaşează de acest domeniu, ea este, în primul rând, mamă, soţie, gospodină. Fiecare bărbat de succes are o femeie în spate care păstrează temelia pe care el îşi construieşte afacerea şi acest rol este foarte important.

8. Nu cred că sunt persoane conflictuale în sine, apare pur şi simplu un moment care trebuie rezolvat. Întâi de toate, trebuie să excludem agresivitatea şi orice conflict poate fi soluţionat calm, prin înţelegerea motivaţiei părţilor şi prin argumentări. Compromisul poate fi găsit în 99 la sută din situaţii.

9. Misiunea principală a femeii pe pământ rezidă în a fi mamă, iar dacă mă refer la aspectul global al misiunii umane, accentul este pus pe fapte bune şi atitudine iubitoare.

10.  Exemplele mele de viaţă sunt părinţii, mama – prin atitudinea sa impecabilă faţă de familie, copii, prin iubirea ei mare şi grijă, tata – prin atitudinea sa responsabilă, onestitatea şi loialitatea pe care o demonstrează prin tot ceea ce face în fiecare zi şi prin ce a făcut în viaţa profesională.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău