VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Liliana Pavalachi

Liliana Pavalachi

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Tigrului

Studii: Institutul de Politehnică, Facultatea de Tehnologie a Conservării

Starea civilă: căsătorită, doi copii

Pasiuni: călătoriile şi serviciul

Patroana restaurantului „Popasul Dacilor”

Chiar dacă unii se nasc sub o stea norocoasă, ea poate să se stingă dacă nu muncim pentru norocul nostru. Iată de ce tot ce a obţinut Liliana Pavalachi a fost nu din voia sorţii şi a întâmplărilor, ci din cea a speranţei şi eforturilor. Acum opt ani, a schimbat totul pentru un nou început, a vândut tot ce avea pentru a investi în afacerea ce-i dă aripi, restaurantul „Popasul Dacilor”. Astfel, lotul de pământ cu o altă destinaţie a devenit un spaţiu plin de istorie, iar povestea de viaţă a Lilianei şi-a luat cursul pozitiv.


1. Domeniul pe care l-am îmbrăţişat nu este o afacere în care să se mizeze în totalitate pe profit.  Nu ştiu de ce în Moldova oamenii deschid restaurante asemănătoare cu o cutie din termopan şi pun accent doar pe câştig. Un local trebuie să ofere oaspetelui confort şi plăcere. Până la urmă, omul sfinţeşte locul şi dacă n-ar depune suflet, s-ar alege pur şi simplu cu o clădire frumoasă. Eu şi soţul meu suntem dedicaţi pe deplin serviciului, pentru noi contează viaţa restaurantului.

2. Nu prea cred în tendinţele de schimbare totală. Prefer stabilitatea, dar cu un mod de viaţă destul de accelerat.

3. Atunci când copilul îţi dă „bună dimineaţa” şi te sărută la culcare, fericirea îţi curge liniştită, pe căi invizibile în toată fiinţa. Îmi purific sufletul sărutându-mi copiii.

4. Nimeni nu observă când sunt tristă. Sunt o persoană introvertită. Atunci când, ca şi oricărui om, îmi vin în cale momente de tristeţe, le accept ca pe nişte stări normale. Optez să fiu un pic conservată, nici la telefon nu răspund. O trăiesc singură, nu o vărs în familie, ca să nu îi afectez. În plus, prin stări de tristeţe poţi aprecia fericirea.  

5. Nu aş spune că mă inspiră ceva anume. În general, sunt o femeie artist şi în orice moment poate să-mi apară o idee şi să fac o schimbare.

6. Îmi pare rău că am fost într-atât de ataşată de serviciu, încât nu am avut timp pentru a-mi face prieteni. Am avut o perioadă de 15 ani când mă trezeam la 4:20 şi mă întorceam seara târziu. Prietenii îmi sunt membrii familiei. Cunoscuţi avem… foarte mulţi.

7. O femeie de succes trebuie să poată să se ridice după orice cădere şi să meargă înainte, să nu îi fie frică să ia decizii. Sigur că experienţa şi cunoştinţele sunt primii factori pe care trebuie să îi aibă aceasta.

8. Războiul omenesc nu este pe înţelesul meu. Dacă simt că sunt jignită sau nu sunt tratată cum se cuvine, mă retrag.

9. E o minciună că dragostea durează trei ani… Am parte de o căsnicie de 21 ani şi acest fapt spune multe. Dragostea ori există, ori nu există şi anume ea conduce tot ce e viu pe pământ. Eu trăiesc cu acest sentiment în fiecare zi...

10. Viaţa m-a învăţat în ultima perioadă să fac o analiză a oamenilor. Am avut parte de o trădare acum opt ani şi am simţit că m-am maturizat într-un timp foarte scurt.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău