VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Liliana Gurez

Liliana Gurez

Comentează

Zodia: Berbec  în anul Câinelui

Studii: Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, USM

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: călătoriile, lectura, shoppingul

Co-proprietară „Tribuna” SRL, „Poliexpert” SRL

Poate servi un exemplu demn de urmat cum se poate face carieră cu multă dorinţă, muncă şi perseverenţă. Se consideră o norocoasă, meseria oferindu-i vaste posibilităţi şi oportunităţi, inclusiv de a cunoaşte oameni deosebiţi şi de a vizita locuri foarte frumoase. Se mândreşte cu cele reuşite până acum, dar e sigură că cea mai mare realizare încă urmează. Poate, va fi cartea pe care intenţionează să o scrie?...


1. Îmi place viaţa pe care o am. Nu aş vrea să locuiesc în altă ţară, să am alţi prieteni sau alte preferinţe. Au fost momente când am dorit să schimb ceva în comportamentul meu: să fiu mai tolerantă, mai deschisă, mai bună. Dar am înţeles că aceste calităţi nu apar brusc, aşa că m-am consolat că, peste ani, voi fi cea mai bună şi tolerantă bătrânică.
 
2.  Modelul meu este cancelarul federal german, Angela Merkel, care şi-a început cariera tot în domeniul comunicării. Am avut onoarea să fiu prezentă la mai multe evenimente cu participarea sa şi mereu am rămas impresionată de energia femeii care a făcut, face şi va face istorie.

3. Germania e ţara europeană care-mi place cel mai mult, iar la un moment dat am studiat şi limba germană…
 
4. Fiecare zi trebuie trăită ca ultima şi întotdeauna există cel puţin două soluţii. Deciziile pripite, de obicei, sunt cele greşite, aşa că am devenit mai atentă în acest sens.

5. Mi-am dorit foarte mult (şi încă îmi mai doresc) să fi făcut dreptul. Am depus actele la Jurnalism pentru că mama mea m-a convins, lucru pentru care îi mulţumesc, dar şi pentru că suma contractului era mai mică. Aş fi fost un jurist bun. În altă viaţă, sigur, voi fi un aprig apărător al drepturilor omului.

6. Nu pot adormi dacă nu citesc cel puţin jumătate de oră. Citesc doar cărţi cu final pozitiv, iar finalul îl citesc din timp. Ştiu că e straniu, dar aşa simt eu că trebuie să fac.

7. Sunt pasionată de istorie şi arheologie. Mă documentez minuţios vizavi de locurile pe care urmează să le vizitez când merg în afara ţării.

8. Femeile nu sunt mai puţin puternice decât bărbaţii, de cele mai multe ori ele preferă premeditat să fie sexul slab. Aşa, bărbaţii sunt mobilizaţi să facă mai multe. E un şiretlic care funcţionează. Să nu uităm şi de expresia: „În spatele fiecărui bărbat puternic, stă o femeie şi mai puternică”.

9. Trebuie să credem în forţele proprii şi în minuni. Cu siguranţă, acestea se întâmplă!

10. Dragostea adevărată începe abia după trei ani. Dacă aţi „rezistat” primii ani alături de cineva, aveţi şanse foarte mari de a descoperi dragostea adevărată, care să dureze o veşnicie.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

la mai mult si la mai mare
Primaria Tomai   -  
13 August 2013, 14:39
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău