VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Lilia Dulgher

Lilia Dulgher

Comentează

Zodia: Balanţă în anul Caprei

Studii: Facultatea de Drept, USM

Starea civilă: căsătorită, doi copii

Pasiuni: schi, înot, jogging

Directorul companiei „Iulis”
Managerul de vânzări al companiei „Gitana Winery”

Îi place tot ce nu are limite şi atunci când alegerea îi aparţine, iar adevărul primează. Atât facultatea, cât şi afacerile le-a ales în funcţie de felul său de a fi. A făcut drept şi crede cu tărie că o persoană cu studii juridice poate să se angajeze în orice domeniu, având nu doar cunoştinţe legislative, ci şi capacităţi retorice şi de management. Iar în business, juridica este printre verigile cele mai importante. Dincolo de afaceri şi de atitudinea sa de doamnă de fier, Lilia Dulgher e mamă a doi copii şi un suflet visător.


1.   Dacă prin felul în care arăt par o fire foarte concretă şi rigidă, lumea mea interioară demonstrează că sunt sensibilă la frumos. Îmi place mult să meditez, dar fără ca gândurile mele să fie vizualizate de alte persoane. Deşi analizez îndelungat, până la urmă faptele mele dau senzaţia că am ştiut din start ce voi alege.

2.  Întotdeauna am crezut că nu există oameni răi şi că tot ce e rău e favorizat de ceva. Nu m-am fript prea des, pentru că am făcut atât cât am putut duce eu în spate şi nu m-am încrezut în nimeni. Am mizat pe mine însămi.

3.  Am observat că, avansând în vârstă, nu mai eşti atât de luptătoare cum erai, poate, când nu ştiai prea multe şi erai mai tânără. Cred că, peste 20 de ani, voi fi mai puţin luptătoare decât sunt acum. În prezent însă, lupt în primul rând pentru copiii mei. Mă opun sorţii pentru ei.

4. Mai demult credeam că bărbaţii şi femeile sunt egali, dar am înţeles că o femeie face ceea ce face un bărbat pentru că nu a întâlnit bărbatul care să facă aşa cum vrea ea.

5.   Dirijarea afacerilor le reuşeşte mai bine bărbaţilor, pentru că ei sunt mai liberi în acţiuni şi nu sunt obsedaţi de grijile de familie. La femei, oricum totul se reduce la instinctul matern. Un bărbat acţionează mai rece şi atunci carul poate fi mişcat mai uşor decât de o femeie.

6.   Dacă în societate nu se judecă lucrurile rele şi amorale, cum poate să crească o societate de oameni bravi? Într-o societate desfrânată şi relaxată nu putem crea o generaţie cu responsabilităţi, cu spirit de familie, obligaţiuni faţă de ţară.

7.  Când nu sunt probleme în afaceri şi dacă este totul monoton, îmi vine să mă duc acasă şi să mă culc de jale. Îmi place faza activă, când pot să contribui la ascensiune.

8.  Întotdeauna vreau să-mi schimb viaţa. În fiecare zi mă macină că ceva nu fac cum trebuie.

9.  M-am învăţat să încep a descoase un conflict. Fiind angajator, eşti şi angajatul societăţii, nu poţi să te comporţi cum vrei, depinzi de oameni.

10.    Cea mai mare realizare a mea, care m-a făcut să strig de bucurie, este că am doi copii. Copiii sunt tot ce e mai preţios pentru o mamă. Poţi să pierzi tot, dar dacă ai copii, eşti cu adevărat bogată.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău