VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Lili Lozan

Lili Lozan

Comentează

Zodia: Balanţă în anul Tigrului

Studii: USM (Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării)

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni:  lectura, călătoriile, şofatul

Jurnalist, prezentatoare „PUBLIKA TV”

Părinţii ei îşi doreau să devină medic, dar ea dintotdeauna a ştiut că va fi jurnalist.  A susţinut examenul de admitere cu note maxime şi a fost prima pe lista bugetarilor, aşa că planul lor de a refuza plata contractului a eşuat. Au urmat întâmplările şi multă muncă şi perseverenţă – într-o zi a bătut la uşa  redacţiei „VIP magazin” împreună cu cea mai bună prietenă a sa şi, timide şi sfioase, au întrebat dacă nu este ceva de lucru. Ceva s-a găsit. A fost cu dreptul şi aşa Lili şi-a început activitatea profesională. Apoi a dat o probă de voce pentru „Kiss Fm”, după care şi-a făcut pe loc o familie care a crescut-o profesional şi i-a oferit susţinere maximă. Rezultatele de la „PRIME”, „MuzTV” şi „PUBLIKA” au venit ca o recompensă pentru silinţă, calitate pe care Lili o manifestă şi acum.


1. Niciodată nu iert. Trădările, greşelile altora mă dor şi le ţin minte. Totuşi, încerc să mă controlez şi nu arăt pe faţă. Controlul, în orice situaţie, îmi echilibrează până la urmă existenţa.

2. Sunt foarte secretoasă. Las să se ştie doar ce vreau eu, chiar dacă se speculează mult pe seama mea. Sunt puţini oameni care mă ştiu cu adevărat, las lumea să vorbească, căci limba nu face febră musculară.

3. Viaţa mea s-a schimbat radical pe toate planurile acum doi ani. Mi-a fost frică de cum o să fie, dar Dumnezeu mă iubeşte şi trebuie să recunosc că schimbarea aceea mi-a priit şi acum sunt mult mai puternică şi sigură pe mine.

4. Lumea e foarte rea, invidioasă şi crudă. Acum ştiu că adevărul gol-goluţ poate să-ţi facă rău şi mai bine stai cuminte în banca ta şi nu încerca să demonstrezi ceva – dreptatea astăzi costă puţin.

5. Puţini ştiu că mănânc cu mâna stângă. Că mă apuc des de diete, dar niciodată nu am ţinut una, or sunt o pofticioasă incurabilă şi nu pot rezista în faţa bunătăţilor. Că sunt foarte pedantă – uneori lumea se supără pentru că vreau să fie totul verificat până la ultimul detaliu. Dar aşa mi-e firea, nu sunt liniştită dacă nu ştiu totul pus la punct.

6. Noi, femeile, suntem mult mai puternice decât arătăm. Putem şi singure schimba roata de rezervă la maşină, pune un bec şi desfunda ţevile. Doar că ne este mai drag când ne ocupăm de lucruri pur feminine. Da, şi nu dăm ultimii bani pentru pantofi – dosim şi pentru ziua de mâine.

7. Nu vă veţi da seama nici după câteva ore de vorbă că mă plictiseşte respectiva discuţie. Nimeni niciodată nu va şti când eu deja sunt cu gândul în altă parte – după atâtea interviuri, deja am imunitate.

8. Mă tem de ziua de mâine, de puterea naturii. Mi-e frică de imprevizibil şi oameni răi.

9. Femeia îşi poartă puiul sub inimă nouă luni şi asta e diferenţa care o face puternică şi deosebită faţă de bărbaţi.

10. Eu cu mine sunt mereu în discuţii. Aşa vine purificarea sufletului, spontan, fără a avea un ritual anume.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău