VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Karizma (Olga Fesenco)

Karizma (Olga Fesenco)

Comentează

Zodia: Capricorn în anul Pisicii

Studii: Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice

Starea civilă: divorţată

Interpretă

A ajuns să cânte dintr-o simplă curiozitate atunci când era mică. Îi plac provocările şi nu se lasă până nu ajunge la rezultatul dorit. Cum unele provocări nasc altele, jocul continuă… Cariera a început-o de la un joc, după care lucrurile au luat o întorsătură serioasă, implicând multă muncă şi satisfacţii. Uneori o prinde gândul că dacă reuşea foarte bine de mică şi avea asigurată ştampila în frunte de „cântăreaţă foarte talentată”, s-ar fi lăsat de cântat şi ar fi căutat o altă provocare, acolo unde ar fi avut dorinţa s-o ia de la capăt, să demonstreze, să lupte şi să obţină.  


1. În fiecare dimineaţă, primul gând cu care încep o nouă zi este: „Mâine mă culc mai devreme!!!”.
 
2. Clipa fericită ar fi atunci când cu ochii întredeschişi auzi dimineaţa, simţi aroma ceştii de cafea adusă de el, ştii că nu ai unde să te grăbeşti şi nici măcar gândul nu îţi fuge.

3. Doar o femeie te poate învăţa/inspira cum să te joci de-a „pisica şi şoarecele” cu un bărbat şi doar un bărbat îţi poate oferi plăcerea de a te vedea sau simţi câştigătoare în acest joc.  

4. După câteva ore de discuţie, un interlocutor nu va observa că sunt blondă naturală şi la sigur mă va clasa în lista celor vopsite.

5. „Carte mea” e extrem de deschisă, deseori în faţa oamenilor pe care îi văd pentru prima dată în viaţă. Dar mereu există câteva pagini importante închise pentru cei care nu au dreptul, curajul sau capacitatea să le citească. Fiecare dintre noi are file scrise cu alb şi doar unii le pot citi.

6. Mai am gânduri în care aş vrea să-mi schimb viaţa, dar, probabil, din frica de a pierde tot ce am obţinut până acum, mă ţin singură prizonieră, laşă între trecut şi viitor.

7. Bărbaţii cunosc totul despre femei, doar că se prostesc sau se lasă prostiţi.

8. De la o vreme, parcă sunt în permanentă meditaţie. Am învăţat să fiu mai calculată şi mai calmă şi nu permit emoţiilor să decidă în locul meu.

9. Cel mai mult mi-e frică de întuneric. În întuneric încep să îmi imaginez restul lucrurilor de care mă tem – păianjeni, gândaci şi alte fobii.

10. Trebuie să credem în noi înşine şi în puterea gândului.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

imi place poza ta si cum areti
ala josan moldoveanca   -  
15 Octombrie 2013, 18:16
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău