VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Irina Ciuhrii

Irina Ciuhrii

Comentează

Zodia: Leu în anul Iepurelui

Studii: Universitatea de Medicină

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: călătoriile, cărţile

Proprietara restaurantelor „Mi Piace” şi „Cactus”

Foarte puţini ştiu că restauratoarea Irina Ciuhrii este medic de profesie. Că limba ei maternă este limba rusă, chiar dacă copilul ei vorbeşte impecabil româna. Că în adolescenţă şi-a dorit să ajungă profesoară de matematică. Că e sigură că dragostea durează veşnic şi, o notă de 10 din partea polului masculin al galaxiei, nu crede că femeile sunt mai bune decât bărbaţii.


1. M-am îmbolnăvit de restaurante de la soţul meu. O voie a destinului. Simt că îmi place şi atmosfera de la Cactus, un restaurant cu clienţi fideli de 17 ani, dar şi Mi Piace, pentru lumina şi căldura interiorului. Cel inspirat a fost Ceslav!

2. Soţul meu mi-a schimbat viaţa. Şi mi-a transformat-o într-un vis frumos pe care îl fac şi mai minunat copiii noştri, oamenii care ne înconjoară, lucrurile pe care le facem cu mult suflet şi dragoste.   

3. Fericirea noastră se măsoară în armonie. Armonia contează în tot – în lumea noastră interioară, în comunicare, emoţii, afaceri, creaţie.

4. Sunt puţine lucrurile despre care nu îmi place să vorbesc. Sunt prea personale. Asta nu înseamnă că mi-am pus şapte lacăte la tot ce înseamnă viaţă personală, dar câteva, recunosc, am pus...

5. Nu vreau să mă gândesc că lumea s-ar putea termina vreodată. E prea frumos totul ca într-o dimineaţă să ne trezim că nu mai există dimineţi, că n-o să iasă soarele, că n-o să cadă ploaia şi nici amurg n-o să mai fie, că n-o să-mi văd copiii…

6. Nu întotdeauna gândurile pe care le avem sunt urmate şi de dorinţă. De aceea unele din ele nu se vor materializa niciodată. Ca să realizezi ceva, trebuie să vrei foarte mult acest lucru. Să te gândeşti la asta zi şi noapte, indiferent unde te afli şi cu cine stai de vorbă.

7. O afacere făcută de o femeie emană emoţie. Bărbaţii fac multe lucruri intuitiv.

8. Am învăţat să am mai multă răbdare. Explicaţia lucrurilor sau faptelor depinde de  liniştea şi echilibrul nostru. Neliniştea lasă uneori urme neplăcute în ceea ce ai făcut.

9. Dumnezeu este permanent cu mine.

10. Bărbaţii nu ne vor cunoaşte niciodată gândurile. Ei nu vor înţelege nicicând de ce am procedat într-un anume fel într-o anumită situaţie.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău