VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Irena Boclincă

Irena Boclincă

Comentează

Zodia: Săgetător în anul Maimuţei

Studii: Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice

Starea civilă: căsătorită.

Pasiuni: tot ce poate aduce venit

Actriţă

Cotiturile pozitive ale vieţii sale se datorează celor care i-au apărut în cale la momentul şi locul potrivit: Nelly Cozaru, care a luat-o la curs şi a îndemnat-o să facă ceea ce îi place, şi Jurnal TV, care a făcut astfel încât ea să fie recunoscută pe stradă. Actriţa Irena Boclincă a ales să se supună sorţii şi să trăiască din tot sufletul meseria pe care o face, actoria devenindu-i indispensabilă. În afara platourilor de filmare sau a scenei, puţini însă ştiu că actriţa din ea se transformă într-o femeie sinceră şi o soţie iubitoare.


1. Faptul că am devenit actriţă şi activez în domeniu la sigur e voia sorţii. De ea nu poţi fugi... nu te poţi ascunde.

2. Femeia e ca o felină, uneori blândă, alteori cu ghearele ascuţite. Femeia actriţă este, însă, cea care ştie să poarte în ea şi o pisică dulce, şi un tigru nemilos, putând să le folosească atunci când este cazul... în funcţie de circumstanţe.

3. Au fost momente când am dorit să-mi schimb radical viaţa. Din cauza medicilor neatenţi,  m-am născut cu un defect şi, când eram mai mică, mă complexam, vroiam  să fiu ca toţi. Acum însă gândesc altfel, pentru că probabil anume defectul care mă deranja mă scoate în evidenţă şi mă face să fiu unică.

4. Cea mai mare realizare profesională a mea consider că este mono-spectacolul despre viaţa lui Édith Piaf, pe care l-am scos în luna februarie. Sunt mulţumită de el.

5. Mă simt bine în compania bărbaţilor, pentru că femeile sunt foarte invidioase şi rele…

6. Dacă mă pomenesc într-un conflict cu cineva, analizez cu cine am de a face, dacă e un prost, atunci nu mă cert, că nu o mai scoţi la capăt. Secretul depăşirii conflictelor ar fi să ştii să cedezi când este cazul.

7. Nu-mi ţin viaţa personală chiar sub şapte lacăte… vreo trei este suficient.

8. Viaţa m-a învăţat în ultima perioadă că trebuie să fii obraznic ca să ajungi undeva sau cineva... să mergi peste capuri.

9. Cred că bărbaţii cunosc totul despre femei. Unicul lucru pe care îl uită despre ele este că… sunt FEMEI.

10. Ca să-mi purific sufletul, eu merg la biserică... alţii – la un pahar de vin. Fiecare îşi face alegerea.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău