VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ina Vieru

Ina Vieru

Comentează

Zodia: Berbec în anul Maimuţei

Studii: Facultatea Limbi Străine, USM

Starea civilă: liberă de orice angajamente

Pasiuni: călătorii, dansuri sportive

Restaurator

Ocupaţia sa preferată este creaţia, şi creează în sensul deplin al cuvântului, transformând afacerile sale într-o artă. În acelaşi timp este perfecţionistă de fire şi foarte atentă la detalii, mizează pe oameni, dar dacă i se întâmplă să fie trădată, rupe orice legătură înţelegând că aşa a fost să fie. Nu regretă niciodată nimic, deoarece de fiecare dată este sigură că a căpătat o experienţă, fie şi negativă, care îi aduce noi lecţii de viaţă. Ina Vieru este femeia care ştie să lupte cu înverşunare, dar şi să iubească din tot sufletul, să fie o doamnă de fier, dar şi femeia tandră care se emoţionează când primeşte în dar lăcrămioare.


1. Fiecare îşi măsoară împlinirea în felul său: în bani, bunăstare, mâncare, dragoste, etc. Pentru mine ea este direct proporţională cu recunoştinţa pentru că pot vedea, auzi, vorbi, visa, bucura, gândi, simţi şi iubi.

2. Încerc să încep fiecare zi cu un zâmbet, cu optimism, cu speranţa într-o zi cât mai reuşită. Este foarte important să nu aştepţi până trece ploaia, dar să te bucuri de ea.

3. Acum trăiesc momentul în care vreau să-mi schimb radical viaţa. Sunt deschisă pentru orice schimbare.

4. O femeie de succes este cea care şi-a găsit calea în viaţă, radiază energie pozitivă şi este ca un magnet  care atrage oamenii.

5. În ultima perioadă am învăţat să fiu tolerantă şi înţeleaptă. Observ că astfel pot schimba lumea din jurul meu.

6. Cariera este pentru mine realizarea creativă a ambiţiilor personale. Lucrul cel mai important în afaceri e faptul să studiezi şi să te perfecţionezi în permanenţă.

7. Trei lucruri pe care nu le iau în seamă bărbaţii despre femei: că ele pot iubi cu adevărat, că pot să se sacrifice şi că doresc să aibă alături un bărbat puternic. Din păcate bărbaţii nu prea apreciază femei cu mai multe calităţi.  Probabil se tem de concurenţă.

8. Lumea nu ştie că eu de fapt sunt foarte emotivă şi vulnerabilă. Sunt vulnerabilă când ascult muzica care îmi atinge sufletul, când văd un peisaj care îmi vorbeşte cât de minunată e lumea în care trăim, când văd realizările copiilor mei.

9. Pentru mine purificarea sufletului se produce atunci când mă aflu în pădure şi în tăcerea ei aud zbuciumul vieţii mele.

10. Misiunea mea în lumea aceasta este foarte simplă: să fiu fericită şi să  împart  fericirea mea cu cât mai multă lume.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău