VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ina Fus

Ina Fus

Comentează

Zodia: Berbec în anul Cocoşului

Studii: Relaţii Economice Internaţionale

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: călătoriile, îi place să-şi petreacă timpul liber alături de familie şi prieteni

Director de marketing la „UBFB Trade Group”

Puternică, profesionistă şi sensibilă, pozitivă şi de încredere. Dacă nu ar fi avut aceste calităţi, nu ar fi reuşit să descopere lumea fascinantă a brandurilor legendare Martini, Hennessy sau Moet & Chandon. Îi plac dimineţile, pentru că ele înseamnă început. Îi plac florile, pentru că este femeie. Îi place să muncească, pentru că ştie să savureze succesul care nu vine pur şi simplu.


1. Sunt foarte mulţumită de ceea ce fac acum. Până la urmă, nu este atât de important în ce domeniu activezi, ci cu câtă plăcere şi dăruire îţi faci munca.

2. Fiecare persoană îşi are propria unitate de măsurare a fericirii. Eu însă le doresc tuturor să aibă fericire fără măsură.

3. Fiecare are dreptul la a doua şansă. Cu toţii facem greşeli şi, dacă nu le-am fi făcut, nu am fi învăţat să le corectăm.

4. Nu mi-am dorit niciodată să-mi schimb viaţa, iar dacă aş fi avut posibilitatea să o trăiesc încă o dată, aş fi trăit-o exact aşa. Tot ce se întâmplă în viaţa noastră are un sens, oamenii pe care îi întâlnim, greşelile pe care le facem.

5. O femeie de succes este o femeie încrezută în forţele proprii, care ştie exact ce doreşte de la viaţă şi care are mereu spre ce aspira. Scara succesului nu este niciodată prea aglomerată pe treapta cea mai de sus, spunea cineva.

6. Cred că în business deja nu mai există ceva nepermis pentru femei şi admis exclusiv bărbaţilor. Fiecare are posibilitatea de a se realiza în orice domeniu de activitate. Succesul în afaceri nu depinde de sex, ci de calităţile personale ale fiecăruia, principiile şi valorile de viaţă, ambiţia şi dorinţa de a-şi atinge scopurile.

7. Conflictele au ceva pozitiv în ele. Ele ne învaţă să găsim compromisuri, ne oferă posibilitatea de a afla ceva nou despre persoana cealaltă, ne stimulează şi ne dezvoltă. Însă cel mai important moment într-o situaţie de conflict este capacitatea de a alege corect tactica de comportament, astfel încât să se poată ajunge la un compromis.

8.  Nu-mi place faptul că oamenii încearcă să măsoare dragostea. Să-i măsoare durabilitatea. Sentimentele adevărate nu au termen de valabilitate.Dragostea nu este doar un dar, ci un amalgam de sentimente şi emoţii combinate cu multă muncă. Dacă vrei să ai parte de iubire, trebuie să oferi iubire, aceasta este legea nescrisă a naturii.

9. Viaţa mă învaţă mereu câte ceva, în fiecare zi, şi eu accept şi mulţumesc cu recunoştinţă pentru toate experienţele pe care mi le-a oferit.

10. În primul rând, trebuie să credem în noi înşine. Pentru ca şi ceilalţi să creadă în noi, ei trebuie să simtă încrederea noastră în propria persoană. De multe ori, oamenii renunţă la visurile lor deoarece nu cred în forţele proprii. Şi e păcat.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău