VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ileana Puică

Ileana Puică

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Caprei

Studii: MBA, „Grenoble School of Business”, Cursuri de PR la „London School of Public Relations”

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: lectura, muzica, călătoriile, karaoke, SPA

Director de marketing şi vânzări, Hotelul „Codru”

E o femeie dominată de emoţii şi multă dragoste. Dar, impulsivă fiind, poate arde tot ce a clădit cu dragoste, dar şi poate repara, pentru că ştie să ierte. Şi să-şi ceară iertare. Asta e Ileana. E, practic, imposibil să ţi-o închipui stând locului, decât poate seara târziu la un karaoke cu cei mai scumpi amici.  Energia ei debordantă îi aduce comisioane profesionale, a însuşit uşor regulile de viaţă câştigătoare, pe care le aplică cu o deosebită iscusinţă şi pe care nu ezită să le facă publice. În opinia ei, trebuie să te porţi cu oamenii exact aşa cum ai vrea ca ei să se poarte cu tine. Şi dacă ei dezamăgesc, cel puţin, ştii că tu ai fost corect.  


1. Cea mai mare realizare a mea se cheamă Bianca. Ea îmi aminteşte de mine în copilărie – este mica mea copie, cu toate năzbâtiile şi şotiile pe care le face orice copil de 7 ani.

2. Savurez dimineţile când nu trebuie să mă trezesc prea devreme, Bianca e la părinţi, iar eu pot să mă delectez cu o carte. Alteori, îmi place să urc cu fetiţa mea în maşină şi să pornim la drum, să mai descoperim Moldova... Ador Orheiul-Vechi, Mănăstirea Curchi, Codrii vechi din raionul Nisporeni...

3. Uneori mă refugiez în muncă, mai ales că am şi un job foarte interesant la Hotelul „Codru", unde fiecare zi vine cu noi evenimente. Or, planificarea fiecărui eveniment înseamnă organizare, atenţie la detalii, dar şi implică o doză de creativitate, ceea ce îmi place cel mai mult.

4. Am o intuiţie destul de dezvoltată, trăsătură în general specifică Scorpionilor, care nu prea dă greş. Se întâmplă uneori să nu o ascult şi atunci mai dau în bară câteodată.

5. Conflictele îmi consumă din energie. Or, eu încerc s-o canalizez spre lucruri pozitive şi constructive, chiar dacă sunt un om foarte direct şi dacă am de spus ceva în faţă, o spun.

6. Uneori mă întreb cum ar fi dacă am emigra undeva în Europa sau America. Dar totul mă leagă de oraşul acesta. Poveştile bunicului meu Vasile Vasilache, pomii din curtea lui de pe strada Sciusev, unde îmi plăcea să desenez sub bagheta părinţilor mei, care sunt pictori, cântecul de dimineaţă al cocoşilor rătăciţi cândva în centrul vechi al Chişinăului… Şi îmi dau seama că nu aş putea renunţa niciodată la nicio bucăţică de amintire.

7. Îmi place să mă alint cu proceduri la SPA în weekend. Mersul acolo cu fetiţa mea este un fel de a petrece timpul împreună şi a ne povesti secrete ca între fete.

8. Ador călătoriile. Trăiesc un timp cu impresiile locurilor descoperite: Barcelona este un oraş-poveste graţie arhitecturii lui Gaudi; Praga, privită de pe turnul din centru, mi-a tăiat respiraţia, iar când am ajuns în New-York pentru prima dată, am simţit că ameţesc de la înălţimea clădirilor… Visez să ajung în Brazilia, la Carnavalul din Rio.

9. Cred în dragoste şi ştiu că este foarte greu să o întâlneşti. Ştiu că nu este uşor să mă aibă cineva alături, cer prea mult, inclusiv atenţie, timp, emoţie şi căldură. Dar o să mă schimb, când o să am pentru cine.

10. Dar, nu, de fapt nu mă schimb. Sunt minunată aşa cum sunt. Doar că bărbaţii pe care îi întâlnim uneori se complexează de personalitatea sofisticată a femeilor pe care le-ar putea iubi. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău