VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Geta Burlacu

Geta Burlacu

Comentează

Zodia: Rac în anul Tigrului

Studii: Conservatorul din Chişinău, Facultatea de Muzică Uşoară şi Jazz

Starea civilă: doi copii

Pasiuni: vacanţele în familie, şofatul

Interpretă

Este femeia care ştie ce vrea de la viaţă. Îşi poate argumenta poziţia în orice circumstanţe, ştie cum să pişte când e nevoie, dar şi cum să înduioşeze şi să „livreze” publicului o „doză” enormă de emoţie şi bucurie prin piesele sale. Trăieşte cu intensitate fiecare moment, fie că se află în scenă, în familie sau în compania prietenilor, iar în ochii ei poate fi uşor citită împlinirea.


1. Niciodată nu am fost femeia fatală, nu am urmărit acest scop, nu-mi place să las victime, nu-mi place o relaţie plină de foc şi suferinţă. Îmi plac armonia şi respectul, dragostea reciprocă şi trecută prin timp.

2. Intuiţia contează cel mai tare pentru mine. O ţară întreagă poate să-mi spună că nu am dreptate, dar sunt împăcată cu mine doar după ce singură mă conving de acest lucru.

3. Copiii m-au făcut mai fericită şi au dat sens vieţii mele. Până la apariţia lor, crezi că ai un sens mare în viaţa asta, dar, din acel moment, înţelegi că până la ei nimic nu a avut rost.

4. Îmi plac bărbaţii din zodia Taurului – sunt nişte soţi fideli şi iubitori, buni taţi, bărbaţi cu suflet nobil. În schimb, noţiunea de bou nu are nimic în comun cu zodia şi poate fi întrebuinţată pentru orice bărbat care o merită.

5. Nu există bărbaţi răi, există bărbaţi care nu ni se potrivesc. Până la urmă, viaţa este foarte scurtă şi toţi oamenii sunt născuţi ca să trăiască fericiţi. Trebuie să ai curaj, bun-simţ şi educaţie ca să-i permiţi celui care este lângă tine să trăiască fericit şi să-ţi oferi şi ţie această şansă.

6. Artist fiind, trebuie să fii foarte atent atunci când îţi declari simpatiile politice, pentru că părerea ta poate influenţa multe alte opinii. Eu nu pot să spun că sunt „surdă” şi apolitică, dar mai degrabă simpatizez omul din partid, pe care pot să-l cunosc personal, decât să susţin întreg partidul.

7.  Sentimentul de ură îl trăiesc foarte rar. Dacă îi înţelegi cauza, motivul, atunci nu poţi ţine ura în tine. Dacă stai şi te gândeşti, ura trece în milă, înţelegere, indiferenţă, compătimire.

8. Cred că noi ne creăm soarta. Noi alegem drumul pe care să mergem ca într-un labirint.

9. În  ştiinţă, dar şi în viaţă, nu există un „dacă”. Există doar realitatea.

10. În secolul al XXI-lea viaţa este ca în junglă. Acum, într-adevăr supravieţuieşte cel mai puternic. Şi doar refugiul alături de cei care te iubesc necondiţionat te salvează să nu înnebuneşti…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău