VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Georgeta Mir

Georgeta Mir

Comentează

Zodia: Berbec în anul Maimuţei

Studii: London College of Fashion, bacalaureat în design vestimentar şi tehnologii în industria modei

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: călătoriile, arta

Designer vestimentar, creatoarea brandului „Georgette"

Îşi doreşte să creeze ceva memorabil. Cu siguranţă că va reuşi, pentru că are talent, ambiţie, studii şi susţinerea celor apropiaţi. Acum câţiva ani, rochiile cu labelul „Georgette”, croite perfect şi din stofe naturale, se vindeau prin intermediul micilor vânzători cu amănuntul. După o muncă asiduă la propriul brand şi nume, Georgeta Mir a reuşit într-un timp scurt să iasă din tiparele strâmte ale industriei autohtone de confecţii şi să devină un designer căutat nu numai la Chişinău. Susţinut în cadrul campaniei „Din inimă”, brandul „Georgette” este în plină dezvoltare, iar creatoarea sa, carismatica brunetă cu rădăcini moldo-indiene – în plină ascensiune de creaţie.

1. În copilărie, am mers la şcoala de pictură, acolo unde am prins gustul desenului şi al creaţiei. Pe la 15 ani am decis că vreau să fac design vestimentar şi astfel am început să iau lecţii de croitorie şi am învăţat „construcţia hainelor”. Zic aşa pentru că designul ţine de construcţie şi proporţii.

2. În Republica Moldova, moda se rezumă mai mult la industria de confecţii şi la fabrici care produc pentru export. În rest, nu avem o şcoală de modă care să pună cap la cap producţia cu creaţia.

3. Coco Chanel m-a influenţat absolut – o femeie cu fler la afaceri şi de o eleganţă desăvârşită. Mă inspiră în continuare felul în care a construit brandul Chanel şi atitudinea ei faţă de modă. „In order to be irreplaceable one must always be different”, nu?

4. Defectul de care nu-mi este jenă este încăpăţânarea mea. Mă simt mai bine în compania bărbaţilor, căci sunt lipsiţi de sentimentul de invidie şi oferă încredere.

5. Cea mai mare reuşită a mea este în proces de realizare.

6. Prefer să fiu o carte deschisă pentru cei care pot citi cărţi şi, respectiv, închisă pentru ceilalţi.

7. Lucrez până seara foarte târziu; îmi face o deosebită plăcere să gătesc ceva special pentru persoanele speciale; am o colecţie frumoasă de creioane, îmi place să le cumpăr în orice oraş pe care-l vizitez.

8. Spre deosebire de bărbaţi, femeile au intuiţie, iar acest lucru se simte şi în capacităţile manageriale. Bărbaţii sunt mai reci şi echidistanţi şi nu se implică prea mult emoţional. Iar o femeie de succes este cea care are încredere în forţele proprii şi munceşte foarte mult.

9. Spuneţi-mi care sunt trei lucruri pe care bărbaţii le ştiu despre femei, ca să vă spun trei lucruri pe care nu le ştiu bărbaţii despre femei.  

10. Bărbaţilor le plac femeile alături de care sunt gata să trăiască o viaţă întreagă, viitoarele mame şi cele care au capacitatea să-i susţină.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

unde va afla-ti,a-si dori sa vad colectia de paltoane
tatiana   -  
13 Noiembrie 2013, 19:23
Sus ↑
A fashion designer is a creator as like as poet! She always feels how to makes new design- each of the design of fashion changes the time and society of world.
To The Great `Designer'   -  
23 Noiembrie 2013, 21:08
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău