VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Galina Tomaş

Galina Tomaş

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Calului

Studii: USMF „N. Testemiţanu", doctorand, Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport, Colegiul de Shaping din Sankt-Petersburg

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: numerologia

Medic, magistru în sănătate publică,  magistru în sport, directorul general „Unica”

Era studentă la USMF „N. Testemiţanu” şi îşi dorea să devină medic, fără să-şi fi imaginat că, de fapt, în viitor shapingul va deveni o parte componentă a vieţii sale. Activitatea ei are tangenţe cu frumuseţea şi sănătatea femeilor, iar din dorinţa de a fi mai aproape de fiecare dintre ele, a dat naştere revistei online www.unica.md. Misiunea ei este să ajute toţi doritorii să-şi prelungească viaţa prin adoptarea unui mod sănătos de viaţă, a efortului fizic dozat şi a unei alimentaţii raţionale. Crede că prin muncă a reuşit să aducă în viaţa femeilor posibilitatea de a se afirma, perfecţiunea şi dorinţa de a tinde spre sănătate şi frumuseţe.


1. M-aş descrie ca pe un vânător cu suflet de artist. E atât de frumos să fii femeie… chiar dacă uneori este dificil. Fiecare cu atuurile şi cu înzestrările sale. În  ziua de azi, femeile au de luptat din greu pentru a se face auzite şi pentru a face carieră: vânezi sau eşti vânat!

2. A fi emancipată, independentă şi orgolioasă nu înseamnă să renunţi la feminitate, nu-mi stă în fire să-mi reneg delicateţea şi gingăşia.

3. Este dificil să separ timpul liber de serviciu, deoarece activitatea mea continuă este concentrată pe performanţă. În acest scop, pun preţ pe stabilirea unui echilibru al valorilor şi nevoilor, pe identificarea priorităţilor, dar conştientizez că munca nu trebuie să ne omoare, ci trebuie să contribuie la dezvoltarea noastră.

4. Activitatea mea este destinată femeilor puternice, dar totodată sensibile, care au un mod de viaţă activ. Sunt femeile care ştiu să se alinte, să se simtă importante prin simpla lor prezenţă, sunt informate şi prin asta devin câştigătoare.

5. Trăim într-o lume dominată de un haos organizat unde tot mai rar întâlneşti bărbaţi care oferă acea senzaţie de siguranţă, fără ca ei să facă nimic special, dar în preajma cărora te simţi confortabil.

6. În lumea pragmatică şi mult prea planificată în care trăim, dacă nu este implicare corespunzătoare, riscăm să transformăm în nimicuri ceea ce facem.

7. Societatea are nevoie de modele noi, fiindcă trăim într-o lume care tinde să se reinventeze.  

8. Indiferent unde te ciocneşti cu un conflict,  abordarea este aceeaşi – comunicare constructivă. Învinuirile, ofensele şi jignirile nu-şi au locul.

9. Fără dragoste, viaţa ar părea monotonă, iar bucuriile vieţii ar fi, probabil, puţine în comparaţie cu greutăţile. Lucrurile sunt efemere şi, cu timpul, ne rămâne doar ceea ce a fost cu adevărat frumos.

10. O carte deschisă nu este neapărat întotdeauna şi uşor de citit… Viaţa, prin forţele noastre şi ale destinului, ne scrie şi ne pictează povestea fiecăruia, ne citeşte fiecare dezamăgire şi fiecare aşteptare manifestată prin momentele de fericire, confuzie, prin durerile noastre.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Jos palaria.... sanatate fara farmacii
mariana   -  
29 Decembrie 2014, 21:28
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău