VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Galina Rotaru

Galina Rotaru

Comentează

Zodia: Berbec în anul Mistreţului

Studii: Facultatea de Economie, USM

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: călătorii, schi

director firmă imobiliară

Când negociază cu ea, partenerii de dialog uită cuvântul „profit”. Galina are un magnetism care funcţionează cu aceeaşi intensitate indiferent dacă omul din faţa ei este femeie sau bărbat, dacă are 20 sau 70 de ani. Poate că de asta a reuşit să-şi contruiască o afacere de neignorat în lumea imobiliarelor. Nu are companii de constructii în spate, dar îi place să cumpere, apoi să vândă, apoi iarăşi se cumpere. Nu se opreşte niciodată. Ea aduce lucrurilor din jurul său energie şi culoare. E bine să o ai în lista celor mai apropiaţi prieteni.


1.  O veche obsesie era să am un apartament pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt... Nu credeam că îl voi avea vreodată. Acum, am imobile nu doar pe cel mai important bulevard din capitală. Am ajuns să construiesc şi în vârful Carpaţilor.

2. Secretul meu e simplu. Când vinzi, trebuie să vinzi din tot sufletul. Iar când cumperi, trebuie să cumperi din toată inima.

3. Niciodată bărbaţii nu vor şti ce gândim noi, femeile, în general, şi ce credem despre ei... Le şoptesc doar un lucru: oferiţi-ne mereu emoţii şi nu vom pleca niciodată. Pentru un bărbat, nu e uşor să fie lângă mine. Ofer totul şi vreau să primesc totul. E dificil să se ţină  pasul cu mine şi să mi se ofere cu aceeaşi usurinţă la fel de mult...

4. Niciun barbat nu ar putea să domine o femeie Berbec. Soţul meu şi-a făcut cândva iluzii în acest sens, dar a văzut că nu reuşeşte şi s-a împăcat de mult cu realitatea. Ştie că dacă vreau să răstorn ceva, nimeni nu mi se poate opune...

5. Pe Victor l-am cucerit prin eleganţă şi generozitate. Aşa zice el. Dar eu ştiu că era fascinat de energia mea şi de urma de parfum care plutea undeva în aer după ce veneam la bancă. Putea să treacă prin hol peste 30 de minute după mine şi să întrebe: „A fost cumva Galina Ivanovna pe aici”?

6. El vrea să mă „stingă” uneori, să mocnesc, pentru că focul nu trebuie să ardă, dar să dea căldură... Dar am înţeles ambii că dragostea durează dacă două vieţi se unesc fără sacrificii. Nimeni nu ar trebui să renunţe la personalitatea sa pentru altcineva.

7.  Mi-a plăcut de el pentru că este un bărbat deştept. Orice femeie vrea să fie apreciată şi iubită de cineva care înţelege efortul pe care aceasta îl face ca să fie mereu la înălţime...

8.  O femeie nu se uită  niciodată la un bărbat care nu se uită la ea. Dar e de ajuns o privire şi începem să ne construim o iluzie, care poate sau nu să se transforme în ceva adevărat şi emoţionant.

9. Aveam 20 de ani când am devenit mamă şi acesta a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. Dar parte de mici fericiri am avut mereu. De multe ori, ele sunt mai importante decât o fericire mare...

10. Bărbaţii oferă flori roşii pentru că roşul e culoarea pasiunii, a iubirii. Mie îmi plac florile galbene... Culoarea soarelui, a vieţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău