VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Evelina Zara

Evelina Zara

Comentează

Zodia: Gemeni în anul Şobolanului

Studii: superioare

Starea civilă: căsătorită, o fiică

Pasiuni: lectura

Femeie de afaceri, proprietara „Vivi Art Boutique”

Evelina Zara este printre puţinele femei care preferă să-şi ţină cartea vieţii închisă pentru cei care o înconjoară, cu excepţia celor mai apropiaţi oameni. Este o femeie enigmă şi ea recunoaşte acest fapt. Pur şi simplu, societatea a devenit prea complicată şi doar aşa îţi poţi apăra lumea interioară. Ea, lumea sa interioară, este plină de fluturi multicolori, idei creative şi neordinare ce prind viaţă prin tot ceea ce face, prin modul său de viaţă, fetiţa sa şi, nu în ultimul rând, prin buticul său de artă cu denumirea „Vivi”.


1. Lumea mea interioară este caracterizată printr-un echilibru care-mi dictează acţiunile şi, atunci când trebuie să realizez ceva, mă simt flămândă din punct de vedere spiritual.

2. Când eram un tot întreg cu copilul meu şi simţeam fiecare mişcare a lui, am exclamat: „Sunt cel mai fericit om!”. Astăzi, fericirea se măsoară în zâmbetele fetiţei mele şi mulţumirea sufletească a părinţilor.

3. Facem parte din societate şi este firesc să ne împărtăşim atât bucuriile, cât şi durerile, dar viaţa personală trebuie să fie o cetate şi să fie păzită de acei prea mulţi ochi curioşi. E bine ca oamenii să privească spre ce au reuşit să zidească în propria grădină şi să nu încerce s-o distrugă pe a vecinului.

4. Modelul cel mai elocvent pentru mine este tatăl meu. El are foarte multe studii şi a citit nenumărate cărţi. Îmi doresc să pot acumula cel puţin 10 % din potenţialul lui.

5. Sunt o fire temperamentală şi fac greu faţă conflictelor. Sunt şi foarte directă, iar atunci când încerc să fiu diplomată şi nu spun lucrurilor pe nume, mă simt prost.

6. În viaţa de zi cu zi, este firesc să acumulăm diferite emoţii şi energii, iar purificarea sufletului se face doar în dialog direct cu Dumnezeu, ea nu se cumpără şi nu poate fi trişată.  Pe Dumnezeu îl port în suflet...

7. În ultima perioadă, viaţa m-a învăţat că prietenii se cunosc şi la rău, dar mai mult la bine. Am învăţat să fac un pas în urmă şi să privesc oamenii din jurul meu, aflând astfel multe lucruri noi. Am mai înţeles că există oameni superbi, care nu sunt neapărat din anturajul meu.

8. Am fost destul de închisă pentru mulţi şi, probabil, aşa voi rămâne. Lumea nu ştie că, de fapt, sunt mai profundă decât par, că minciuna, făţărnicia şi trădarea mă îndepărtează, că am scara mea de principii şi nimeni nu-mi poate schimba poziţia sau decizia. Accept tot şi pe toţi, dar am drumul meu în Univers.

9. Trebuie să înţelegem că energia negativă pe care o îndreptăm spre semenii noştri îi afectează şi pe ei, dar în primul rând pe cei care o generează. Este un cerc vicios.

10. Avem în fiecare zi misiuni mici care pot avea un impact mare asupra unui om. Asta contează.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău