VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Emma Tăbârţă

Emma Tăbârţă

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Câinelui

Studii: Colegiul Financiar-Bancar din Chişinău, Academia de Studii Economice din Republica Moldova, doctor în economie

Starea civilă: căsătorită; are un băiat, Oleg

Pasiuni: călătorii prin locuri necunoscute

Viceguvernator al Băncii Naţionale a Moldovei

Supranumită „arma secretă” a Băncii Naţionale, nu este deloc „de fier”. Dincolo de severitatea ei în relaţiile de serviciu, are un simţ al umorului aproape molipsitor, e simplă, caldă cu prietenii. La muncă e ca la muncă, iar după, e femeia fericită şi împlinită de lângă bărbatul drag sau prietena perfectă pentru cei apropiaţi. A avut puterea de a-şi înfrunta mama în momentul când se decidea calea profesională pe care urma să o ia şi nu a dat greş. Activitatea bancară şi zerourile care-i fug în faţa ochilor nu i-au distrus însă sensibilitatea şi feminitatea.


1. Femeia secolului XXI este una atotputernică şi independentă. Totuşi, verticalitatea unei femei nu presupune anularea feminităţii. Şi o femeie puternică va avea dorinţa unor braţe ocrotitoare. Eu sunt o femeie puternică.

2. Nicio femeie nu poate fi ca „toate femeile”, iar una adevărată are în suflet cel puţin două femei.

3. Nu o să regret niciodată că am dat cuiva a doua şansă. Trebuie să avem încredere în persoanele care ne înconjoară ca ele să capete încrederea în noi.

4. Cel mai jenant lucru ce mi se poate întâmpla e să nimeresc machiată în ploaie. Alte „tragedii” au alte dimensiuni...

5. Nici după două ore de discuţie nu veţi citi pe faţa mea starea de nelinişte. Prefer să păstrez o atitudine pozitivă chiar şi atunci când mă confrunt cu situaţii mai dificile.

6. Florile sunt cheia care deschide calea spre frumuseţea interioară, spre puritate. Toate florile sunt frumoase. Toate au farmecul lor. Dar cei mai mulţi bărbaţi „apelează la serviciile” trandafirului roşu, mai ales la ocazii speciale sau de Sf. Valentin. Nu degeaba legendele spun că trandafirul a fost creat de către zei şi considerat regina florilor. Sau regele...

7. Oricine se poate lipsi de multe lucruri, dar nu ar putea trăi fără libertate.

8. Nu sunt de acord cu stereotipul conform căruia o femeie conducătoare este ceva exotic. Femeile sunt, natural, firi ce empatizează mai uşor şi au fost crescute să fie mai „prudente”. Deci, ele pot să-şi asume şi mai multe.

9. Femeile, de cele mai multe ori, reprezintă un mister pentru bărbaţi. De aceea, până la urmă ea, femeia, rămâne un „domeniu” neexplorat de către ei.

10. Bărbatul niciodată nu va reuşi să înţeleagă de ce femeia îl iubeşte, chiar dacă plânge din cauza lui, de ce tinde spre independenţă, totodată preferând să rămână în preajma lui, de ce vorbeşte în timpul meciului, ştiind că nu este auzită şi că va trebui să o ia de la început.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău