VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ecaterina Sapojnic

Ecaterina Sapojnic

Comentează

Zodia: Balanţă în anul Mistreţului

Studii: Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”, Facultatea de Psihologie

Starea civilă: căsătorită, o fiică

Pasiuni: să îşi petreacă timpul cu fiica ei, iar în nopţile lungi de iarnă – să croşeteze

Proprietara magazinului „Triumph”

A ajuns la „VIP magazin” prin uşa celor mai sexy, adică prin Top 100 sexy, pentru că e foarte frumoasă şi seducătoare. Continuă cu acest clasament al femeilor de succes pentru că îi merge nu doar graţie calităţilor sale fizice, ci şi pentru că paşii ei sunt feminini şi siguri în lumea afacerilor. Magazinul de lenjerie intimă „Triumph”, de care se ocupă, a fost o decizie spontană venită de la soţul ei. Aşa cum buticul merge fără să o solicite zilnic, Katia i s-a alăturat soţului său în producerea etichetelor autoadezive, care se bucură de succes deja de patru ani.  


1. De mult timp soţul încerca să mă implice în afacerea sa, dar eu mă împotriveam (din orgoliu, poate)… Acum înţeleg că o făceam în zadar. Nu m-am gândit niciodată că acest domeniu mă va interesa şi că poate să-mi placă atât de mult. M-a absorbit pe deplin noul job şi încerc să îl dezvolt şi să mă dezvolt în respectiva direcţie.

2. Ador pisicile şi de aceea sunt mereu „pisica blândă”. Sunt foarte miloasă de felul meu, dar, ca fiece mâţă, nu-mi place când sunt nedormită şi impusă să fac ceea ce nu doresc.

3. Avem dreptul să greşim, deşi acesta nu este stipulat prin legislaţie, dar trebuie să ni-l exercităm în limitele ei. Fiecare om are dreptul la a doua şansă…

4. Îmi place mult fraza lui Turgheniev: „Fericirea este ca sănătatea: când nu o observi, asta înseamnă că există!”. Până la urmă, fericirea este atunci când oamenii care sunt iubiţi şi cei care iubesc sunt alături.

5. Refuz să permit străinilor să pătrundă în viaţa mea personală. Încerc să dozez informaţia pe care o primesc cei din jurul meu. Pentru cei apropiaţi însă, sunt o carte deschisă.

6. Cu regret, oamenii care au parte de încrederea ta nu-ţi îndreptăţesc mereu aşteptările… M-am fript, de aceea pot să o afirm cu siguranţă.   
    
7. Nu am frică de greşeli şi ştiu că greşeala este o experienţă valoroasă ce contribuie la ascensiune.

8. Femeile de succes sunt pregătite să rişte şi să răspundă pentru fiecare faptă, iar norocul îi iubeşte pe cei îndrăzneţi şi responsabili.  

9. Este destul de complicat să depăşeşti frumos un conflict, astfel încât ambele părţi să rămână satisfăcute. Calmul este principala armă strategică şi, desigur, este necesar să poţi recunoaşte dacă nu ai dreptate.

10. Bărbaţilor le plac femeile nefumătoare, sexy şi feminine… Le plac diverse chestii mărunte – privirea jucăuşă, un accesoriu ales corect, o şuviţă de păr rebelă. Bărbaţilor le plac femeile sensibile, independente şi greu disponibile. Le place să cucerească femeia, şi nu să caute căi uşoare. Vorba aceea, ce este câştigat uşor este pierdut la fel de uşor.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău