VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Doina Cernavca

Doina Cernavca

Comentează

Zodia: Vărsător în anul Taurului

Studii: Jurnalism şi Comunicare Publică, USM

Starea civilă: divorţată

Pasiuni: cărţile bune, plantele de cameră, Amsterdam, rochiile negre

Fondatoare „Clubul Nostru”

În urma câtorva postări pe blogul personal, a început a primi mesaje de la femei şi a înţeles că trebuie să creeze o comunitate, oferindu-le o şansă de a cunoaşte diverşi oameni de succes. Dr. Cristian Andrei, Andreea Marin, Stela Popescu, Andreea Raicu, Dan Negru, Mihaela Tatu şi alte vedete din România au fost invitaţi la „Clubul Nostru”, clubul tuturor femeilor care vor să fie informate, elegante şi inspirate. Între timp, a deschis „RoConcept multibrand boutique”, a pus bazele fundaţiei de caritate „Ajută un Om” şi conduce o companie de organizare a evenimentelor „Art Bis”, care mereu o ţine în priză. Are o agendă plină şi rar este văzută la evenimentele mondene. În schimb, Doina arată întotdeauna perfect.


1. Dintotdeauna m-au fascinat literele şi, acum, chiar dacă sunt 90% antrenată în munca de PR, oricum visez la un proiect cu pagini frumos machetate, texte bune şi şedinţe foto cu eroi frumoşi la chip şi la suflet.  

2. Sunt fericită când ies pe poarta orfelinatului din Străşeni, când iau prânzul cu mămica în fiecare zi de joi, când închid cele trei telefoane. Îmi aduc fericire şi cele două farfurii de macaroane cu lapte, care sunt dovada că totuşi cineva s-a străduit şi n-a uitat ce-mi place.

3. Până astăzi, viaţa mea a fost influenţată de: practica la „Timpul” după primul an de facultate, părinţii mei, căsătoria, Părintele Pavel Borşevschi, ultima dimineaţă în Beijing, divorţul, „Clubul Nostru”, oamenii cândva dragi care m-au trădat, unicii mei 3 prieteni, o duminică de mai.  

4. Dacă nu încerci şi nu rişti, e ca şi cum ţi-ai semna de bună voie stagnarea profesională. În cazul meu, m-am ridicat din faţa monitorului şi am urcat pe scenă.

5. O femeie de succes este cea care îşi realizează toate visurile personale şi sarcinile profesionale. Avem atâtea exemple fericite, nu ne rămâne decât să mergem înainte şi să creştem în fiecare zi, pentru noi, pentru bărbaţii noştri, pentru copiii noştri, pentru ca lucrurile să se mişte şi să se schimbe în cea mai bună şi potrivită direcţie.  

6. Toate femeile plac bărbaţilor. Depinde în ce stare sunt ei: împăcaţi, disperaţi, liniştiţi. Or, eu m-am convins deja că un bărbat este în stare să povestească două zile despre bazinul lat, sânii mici şi picioarele imperfecte ale unei femei, ca mai apoi brusc să-i placă.

7. Mie îmi plac femeile care conduc afaceri, gestionează bugete şi semnează contracte, totodată purtând un colier fin, pantofi cu toc şi ojă mov. Şi neapărat, rochie.

8. Trădarea doare, nu divorţul. Eu am reînviat, chiar dacă nu mai aveam nimic şi pe mulţi alături. Faptul că la moment conduc trei afaceri şi o fundaţie de caritate e dovada că întotdeauna am reuşit şi că totul depinde de propria persoană.   

9. Am învăţat că sufletul omului este cel mai „schimbător” şi că unele fraze care-ţi sunt spuse dor mai mult decât orice şi nicidecum nu pot fi uitate.

10. Cea mai mare frică trebuie să o avem faţă de Dumnezeu, pentru că El nu bate cu băţul, dar ştiu că oricum bate.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău