VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Diana Boico

Diana Boico

Comentează

Zodia: Vărsător în anul Şarpelui

Studii: medicina şi management în publicitate

Starea civilă: căsătorită, două fiice

Pasiuni: numismatica, călătoriile ce oferă inspiraţie

Proprietara şi managerul grupului de agenţii „Indigo”

Ceea ce face în prezent a fost o întâmplare sau, mai bine zis, o serie de întâmplări din viaţa ei. A făcut medicină şi, la un moment dat, a pornit de la zero în marketing şi publicitate. Nu e un parcurs clasic, la sigur. Dar important e unde ajungi. În cazul Dianei, ea a ajuns să gestioneze una dintre cele mai de succes agenţii de publicitate din Moldova.


1. La diferite etape ale vieţii, fericirea are diferite unităţi de măsură. Sunt în etapa când sunt fericită atunci când sunt fericite fetiţele mele. Un sentiment inedit este fericirea enormă pe care o poţi simţi atunci când poţi să ajuţi pe cineva.

2. Sunt femeie-regizor, fiece moment mi se întipăreşte ca o imagine în minte şi ştiu ce trebuie să întreprind ca să o realizez.

3. Încrederea nu are nuanţe: sau e 100%, sau 0%.

4. Îmi place bucătăria de calitate şi îmi lipseşte cu desăvârşire tăria de caracter când este vorba de un platou bun, cu îmbinare perfectă de savori.

5. Mai mereu sunt pisica blândă,  dar mă transform în tigru atunci când sunt „mângâiată”  împotriva blăniţei.

6. Să ratez un eveniment important din viaţa familiei mele din cauza unui deadline în legătură cu un proiect… Asta mi s-a întâmplat de mai multe ori, recunosc, şi le mulţumesc celor de acasă că m-au  susţinut de fiecare dată.

7. Nu voi arăta niciodată dezinteres sau plictiseală, chiar dacă discuţia nu îmi este interesantă.

8. Într-o discuţie sinceră, sunt puţine subiecte pe care le-aş evita. Cred că sunt foarte deschisă, uneori mai mult decât ar trebui. Bine, nu sunt deschisă pentru toţi – de mult am renunţat la conturile mele din reţelele de socializare.

9. Cred în eforturi depuse zi de zi, cinstite, neoportuniste, dar care, într-un final, duc la un  rezultat de care te poţi mândri. De exemplu, eu mă mândresc că am putut să creez peste 30 de locuri de muncă pentru tineri frumoşi, harnici şi inteligenţi. Ei sunt aici, în ţara noastră, şi din tineri  frumoşi, harnici şi inteligenţi se naşte o altă generaţie care e aici, acasă, cu părinţii alături.

10. Orice femeie îşi doreşte să fie mamă, chiar dacă afirmă opusul.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău