VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Cristy Rouge

Cristy Rouge

Comentează

Zodia: Săgetător în anul Taurului

Studii: Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, ASEM (Facultatea de Business şi Administrarea Afacerilor)

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: scrie muzică şi versuri, organizează evenimente

Interpretă

Dacă o să faceţi un sondaj în stradă, n-o să auziţi un cuvânt de rău despre ea. Ca să nu vorbim de prieteni şi cei apropiaţi, care pot vorbi la nesfârşit despre ea doar cu superlative. Se mai întâmplă să mai răbufnească, dar cu siguranţă că momentul va fi unul de lucru sau creaţie – perseverenţa şi profesionalismul sunt de vină. Este o plăcere să o asculţi cum vorbeşte, dar mai ales cum cântă – se va descurca live şi la 4 dimineaţa trezită din somn.


1. Am cântat, cânt şi voi cânta cât mă vor ţine puterile. De mic copil am simţit şi am ştiut că viaţa şi muzica vor face pereche – visul meu dintotdeauna a fost să mă fac cântăreaţă cunoscută. Deşi mereu am fost atrasă de organizarea diferitor evenimente, îmi plăcea să le aduc oamenilor sărbătoarea în case şi în suflet. De asta e legată, probabil, apariţia agenţiei Cristy Rouge Creative & Event Agency.

2. Pentru mine, fericirea înseamnă familia şi oamenii dragi, pe care îi apreciez şi îi iubesc. Ei şi susţinerea lor mă îndeamnă la fapte mari, la crearea produselor noi şi de calitate. Ei reprezintă stimulul meu în tot ce fac.

3. Fiecare zi o încep cu gândul: vreau să pap ceva gustos şi neapărat să-mi telefonez persoana dragă. Că e vorba de mama, prietena cea mai bună sau iubitul meu.

4. Sunt o personalitate artistică şi creativă. Dar şi o femeie puternică şi independentă.

5. Mereu în viaţă trebuie să existe a doua şansă. Care ni se acordă nouă sau pe care noi o acordăm. Pentru că suntem doar oameni, nu Dumnezeu.

6. De dimineaţă sunt blândă, ca o jucărie de pluş. Cu familia – flexibilă şi ascultătoare. La muncă, în schimb, sunt mai exigentă.

7. Nu sunt un om conflictual. Mă străduiesc să ocolesc conflictele – dacă ceva nu-mi place, pur şi simplu, mă îndepărtez.

8.  Este necesar să credem în dragoste, în sine. Şi în Dumnezeu.

9. Sunt un om credincios. Creştin, dacă vreţi. Asta ar însemna, pe lângă credinţa în Dumnezeu, să respect un anumit cod de reguli. Cum ar fi să nu judec, să-mi văd de viaţa mea, să fac cât mai multe lucruri bune şi să iubesc oamenii.

10. Se pare că m-am regăsit în această viaţă. Ca să nu zic că sunt sigură. Mă simt perfect în muzică şi în armonie cu oamenii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău