VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Cristina Frolov-Trofim

Cristina Frolov-Trofim

Comentează

Zodia: Capricorn

Studii: ASE Bucureşti

Starea civilă: căsătorită

Director „Mimi Wines”

Pe agenda ei a fost, este şi va fi fabrica de vinuri „Mimi”, care este o afacere de familie, decizia de a se întoarce în Moldova după absolvirea ASE-ului bucureştean şi a continua munca părinţilor săi fiind una firească. Le este recunoscătoare părinţilor pentru că au format-o ca om şi au făcut acest lucru corect, dar şi soţului, de la care a învăţat foarte mult. Este atentă la detalii şi mărunţişuri atât acasă, în familie, cât şi la serviciu.


1. Viaţa personală e personală. În public, prefer să vorbesc doar despre proiectul „Mimi”, la care se munceşte foarte mult şi care „înghite” o groază de timp din contul vieţii private.

2. Mi-ar fi foarte greu să trăiesc fără serviciu. Oricât de banal ar suna, jobul e viaţa mea, mai ales că vorbim de o afacere de familie.

3. Fabrica de vinuri aflată la baza companiei noastre a fost fondată acum 112 ani de Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei. Cel mai bizar lucru este că nimeni nu a cunoscut acest lucru până acum, când a fost lansat proiectul  „Mimi”.

4. Pe lângă obiectivele de ordin economic, scopul echipei noastre este de a readuce pe buzele moldovenilor numele ultimului guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi.

5. În conducerea unei afaceri, diferenţa între femei şi bărbaţi nu o face apartenenţa la un sex sau altul, ci nivelul de pregătire profesională şi caracterul persoanei, regulile pieţei...

6. O admir pe Liliana Palihovici, o doamnă adevărată care, în pofida a tot ce se întâmplă în mediul social-politic, şi-a păstrat fineţea unei femei şi a devenit un puternic jucător politic.

7. Sintagma „Nu vreau” este semnul că e timpul să mai înveţi ceva nou ca să poţi depăşi o barieră psihologică.  

8. Blonde, brunete, cu forme… De fapt, bărbaţilor le plac femeile înţelepte!

9. Există o tendinţă la nivel internaţional printre femei de a investi mult mai mult în studiile continue, pe când la bărbaţi se resimte o mişcare diametral opusă. Nu pot afirma cu siguranţă, dar se pare că acest fenomen este valabil şi pentru Moldova.

10. Femeile din Moldova sunt rezistente la stresuri, foarte descurcăreţe şi fac faţă foarte bine schimbărilor.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sunteți bravo pentru că reabilitați o personalitate, care s-a pierdut în vitregia timpurilor. Păcat că regimul comunist a trecut ca un tăvăluc peste sorțile oamenilor, distrugînd tot ce era mai bun, mai frumos etc. Dar oare nu s-ar găsi vre-un moștenitor al familiei Mimi, care ar continua afacerea familiei ? Iar Dumneavoastră, cei ce investiți în restabilirea acestei afaceri, ați fi deacord să contribuiți la identificarea moștenitorilor familiei Mimi?
Nicolae   -  
20 August 2015, 18:38
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău