VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Corina Caireac

Corina Caireac

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Iepurelui

Studii: Facultatea de Ştiinţe Sociale, USM

Starea civilă: celibatară

Pasiuni: descusutul oamenilor prin metoda psihologiei intuitive; călătoriile ieşite din tiparele turismului comercial

Producător şi creative director la „Indigo Video Production”

Pentru ea, fericirea s-ar măsura în hertzi şi lumină. În compania femeilor, a învăţat că diplomaţia e primordială. N-ar putea trăi fără oamenii dragi şi libertate. A dedicat mulţi ani trupei „Zdob şi Zdub” în calitate de PR manager. Astăzi, Corina Caireac este pe cont propriu, se ocupă de producţii video şi este unul dintre puţinele şi apreciatele creiere creative de la Chişinău. Atunci când nu are ceva de filmat, gândit sau predat, evadează cu nonşalanţă şi nonconformism din peisaj. Uneori, fuge la mare, unde se debarasează de orice veşminte sociale şi doctrinare şi unde trăieşte momente existenţiale pure.


1. Domeniul din care fac parte probabil este voia inteligentă şi provocatoare a sorţii. Provenind dintr-un clan mare de profesori cu trăsături şi carisma de lideri, mă vedeam în domeniul administrativ sau pedagogic.

2. Întâlnirea care m-a marcat într-un fel a fost cea cu Igor Dânga, directorul trupei „Zdob şi Zdub”, care m-a invitat să lucrez în echipa sa. Atunci, cursul vieţii mele şi-a schimbat traiectoria radical. M-am descoperit ca fire cu fantezie, responsabilitate şi perseverenţă. Dar se zice că în viaţă nu există întâmplări. De mic copil am fost sensibilă la muzică şi artă.

3. Arta în Moldova se serveşte cu mămăligă, ceapă şi bere – totul aşternut pe un ziar vechi „Moldova Sovietică”, în faţa televizorului difuzând canalul „Pervîi”.

4. Sunt om-femeie-copil. Orice copil are o percepţie artistică a vieţii.
5. Defectul de care nu-mi este jenă – umorul adesea masculin şi picant pe care îl generez.

6. Ghearele deja-s tăiate, colţii – ascunşi. Pisica blândă obţine mai multe şi fără sânge.

7. Femeia de succes e femeia care a reuşit să descopere armonia interioară, indiferent de statutul social, financiar, şi să emane această armonie în jurul său.

8. Dacă s-ar fi produs sfârşitul lumii…  Aş prefera să nu rămână supravieţuitori, rasa umană dând dovadă de o evoluţie prea lentă şi în direcţie greşită. Dar dacă datele problemei nu pot fi schimbate, atunci: instaurez matriarhatul (a nu se confunda cu emanciparea), deschid o maternitate şi institui un sistem educaţional bazat pe altă scară de valori decât cea existentă acum.

9. În sensul cotidian şi erotic, dragostea poate dura foarte puţin. Nu toţi oamenii sunt gata sau capabili de alte niveluri de dragoste. Dragostea cred că este un har.

10. În ultima perioadă, am practicat un stil de viaţă destul de zen. Laşi totul să curgă. Devii observator, nu „activist”. Nu lupta cu tine însuţi şi cu ceilalţi. Am învăţat să mă bucur de lucruri simple.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău